بررسی علل بالا بودن ارتعاش توربین گازی نیروگاه آبادان و کاهش آن تا حد مجاز
- سال انتشار: 1389
- محل انتشار: بیست و پنجمین کنفرانس بین المللی برق
- کد COI اختصاصی: PSC25_150
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1570
نویسندگان
شرکت مهندسی ریتون نیرو تهران-ایران
شرکت تولید نیروی برق آبادان ایران/آبادان
چکیده
هدف اصلی در این مقاله عیب یابی در یک توربین گازی، به کمک آنالیز سیگنال های ارتعاشی و رفتار ارتعاشی و ارائه روش عملی جهت برطرف کردن آن می باشد.در بخش دیگر این تحقیق راهکارهای ارائه شده بکار گرفته شد و میزان ارتعاش توربین طبق استاندارد 14ISO10816-در حد قابل قبول قرار گرفت. برای رسیدن به این هدف پارامترهای مختلفی مانند مقادیر کلی ارتعاش، تاثیر زمان در مدا ر بودن واحد بر مقادیر ارتعاش- منحنی های رفتار ارتعاشی واحد دربرابر زمان و بار اندازه گیری شده است . سپس با تحلیل مقادیر، اقدام به شناسایی علل ارتعاش گردید. تجزیه و تحلیل انجام شده نشان داد که مشکل اصلی در جابجایی دیفیوزر توربین می باشد. بازبینی و بررسی انبساط حرا رتی قطعات ثابت، مسیرهای خنک کاری و هم محوری به همراه چک شاسی و اتصالات، مبنای عیب یابی قرار گرفت . در ادامه مشخص گردید که عدم انطباق انبساط حرارتی توربین وژنراتور باعث تغییر بار در یاتاقانهای توربین و بالا رفتن دامنه ارتعاشی در فرکانس دور ماشین می گردد. پ س از بررسی و اصلاح سیستم خنک کاریStrutsتوربین و هم محوری مجدد عیب رفع و واحد در مدار تولید قرار گرفت.کلیدواژه ها
توربین گاز، ارتعاش، عیب یابی، روتور، انبساط حرارتیمقالات مرتبط جدید
- استفاده از اینترنت اشیا در بهبود مدیریت بار و افزایش کارایی شبکه های برق
- بهینه سازی توان در سیستم های چند هسته ای با استفاده از یادگیری تقویتی و تخصیص منابع
- بررسی مدارهای مجتمع آنالوگ کم مصرف برای کاربردهای پزشکی
- Physical Layer Security in ۵G Networks Using ArtificialInterference
- یک روش جدید در سیستم های توصیه گر برای پیش بینی سلیقه کاربران با استفاده ازالگوریتم بهینه سازی نهنگ
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.