فناوری ساخت ناهمگام پل های تیرچه ای جعبه ای بتنی پیش تنیده با شبکه های فولادی موج دار

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: هشتمین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در مهندسی عمران، معماری و مدیریت شهری
  • کد COI اختصاصی: CEUCONF08_042
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 240
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ایمان زارعی درمیان

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران دانشگاه بیرجند، بیرجند، ایران

نوید آزادمهر

دانشجوی مهندسی عمران واحد بیرجند، دانشگاه آزاد اسلامی، بیرجند، ایران

مهدی حیدری

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران دانشگاه بیرجند، بیرجند، ایران

سیدمحمدصادق اسلامی

دانشجوی مهندسی عمران دانشگاه بیرجند، بیرجند، ایران

معز علیزاده

دانشجوی مهندسی عمران دانشگاه بیرجند، بیرجند، ایران

چکیده

برای غلبه برکاستی های ساخت و ساز کنسول متعادل سنتی (TBCC) PCGCSW، کاهش اثرات زیست محیطی و ارتقای ساخت و ساز پایدار، یک فناوری ساخت و ساز ناهمگام (APC) در این مقاله معرفی شده است. با توجه به عملکرد مکانیکی برتر و کارایی بالا، ترکیب صفحات بتن پیش تنیده (PC) و شبکه های فولادی موج دار (CSW) به عنوان تیر PC با CSWS (PCGCSW) به طور گسترده در پل های راه آهن و بزرگراه ها اعمال می شود. این روش بهبود یافته با استفاده کامل از ظرفیت برشی عالی شبکه های فولادی موج دار (CSWs)، سیستم عامل های ساخت را افزایش می دهد، تا سرعت ساخت را تسریع کند. بر اساس یک پروژه عملی از پل کامپوزیت با دهانه طولانی با CSWs، روند ساخت روش APC به طور سیستماتیک معرفی می شود و ایمنی ساختاری و پایداری محیطی این پل با استفاده از فناوری APC ارزیابی و با استفاده از آن مقایسه می گردد. TBCC نتایج مقایسه رانشان می دهد که روش APC می تواند تنش فشاری دال بتنی بالا (slab) را کاهش، اما تنش برشی و انحراف را در مرحله ساخت کنسول اندکی افزایش می دهد، زیرا hanging basket به طور مستقیم توسط CSWs پشتیبانی می شود. علاوه بر این، وزن سبد دستی بهبود یافته در فناوری APC در مقایسه با TBCC تا نصف کاهش می یابد. بر این اساس، فناوری APC در مصرف انرژی صرفه جویی می کند، انتشار عظیم CO۲ برای تجهیزات ساختمانی را کاهش داده و دوره ساخت را کوتاه می کند. بنابراین، استفاده از فناوری APRC می تواند ایمنی و اطمینان پل را تضمین و سرعت ساخت را به طور موثر تسریع کند. بار ساخت و آلودگی محیط زیست را کاهش داده و هزینه مهندسی را نیز ذخیره کند و می تواند به عنوان یک روش ساختمانی پایدار و سازگار با محیط زیست برای پل های کامپوزیتی با CSWs باشد.

کلیدواژه ها

عملکرد، CSWs، فناوری، دوره ساخت، مهندسی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.