بررسی چالش های کاربرد تکنولوژی رایانه و اینترنت در نظام آموزشی ایران
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: اولین همایش ملی آموزش در ایران 1404
- کد COI اختصاصی: INCE01_275
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 3692
نویسندگان
دانشیار و عضو هیئت علمی دانشکده علوم اجتماعی و اقتصادی دانشگاه پیام ن
کارشناس ارشد مدیریت اجرایی دانشگاه پیام نور تهران
چکیده
تحولات عمده و بنیادین در آموزش و گذر از نظام آموزش سنتی به آموزش فرانوین مشکلات و فرصت های بسیاری را پدید به عنوان روش های برتر یادگیری در « یادگیری الکترونیکی » و « آموزش از راه دور » آورده است ؛ در این میان مفاهیمی چون آموزش در عصر دانش و آگاهی، معرفی و توسعه ی آن ها در کشور به عنوان ضرورتی در تحقق سند چشم انداز توسعه ی 1404 (توسعه ی مبتنی بر دانایی) مطرح شده اند . در این راستا استفاده از تکنولوژی اینترنت به عنوان رسانه ای موثر در توسعه ی آموزش الکترونیکی همواره مورد توجه بوده است. این مقاله کوششی جهت کشف چالش های استفاده از تکنولوژی رایانه ای و اینترنت در نظام آموزشی ایران است که به صورت توصیفی – پیمایشی و از طریق مطالعه اکتشافی متکی بر مصاحبه عمیق با متخصصان و نیز ابزار پرسشنامه حاصل شده است. نتایج نشان می دهد که موانع فرهنگی و اجتماعی از بالاترین میزان تاثیرگذاری برخوردار بوده و موانع ساختاری ، آموزشی ، اقتصادی و حقوقی و قانونی در رده های بعدی قرار گرفته اند؛ همچنین در هر دسته از موانع ، مهمترین عوامل از دیدگاه صاحب نظران مشخص و ارائه گردیده است.کلیدواژه ها
اینترنت و رایانه ، یادگیری الکترونیکی ، آموزش از راه دورمقالات مرتبط جدید
- تحلیل نقش پیش فعالی دانش آموزان در نظام آموزش و پرورش
- چالش های معیشتی معلمان و تاثیر آن بر اجرای سند تحول بنیادین
- چالش های معیشتی معلمان و تاثیر آن بر اجرای سند تحول بنیادین
- راهکارهای پیشگیری و کاهش رفتارهای پرخاشگرانه در محیط های آموزشی
- بررسی اختلالات خلقی در دانش آموزان متوسطه و راهکارهای آن (بررسی موردی: شهرستان زرند)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.