نقش استاندارد 1910 OSHA در تکنیک کنترل انرژی در فرایند تعمیر و نگهداری تجهیزات در صنعت نفت

  • سال انتشار: 1390
  • محل انتشار: دومین همایش بازرسی و ایمنی در صنایع نفت و گاز
  • کد COI اختصاصی: SIOEI02_035
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 2229
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سعیده ایمانی مقدم

دانشگاه صنعت نفت، محقق، آبادان، بوارده شمالی، مرکز تحقیقات دانشکده

عماد رعایایی

شرکت ملی نفت ایران، معاون طرح های مطالعاتی مدیریت پژوهش و فناوری

امیرعلی رضازاده

دانشگاه صنعت نفت، دانشجوی مهندسی ایمنی و حفاظت فنی، آبادان

مجتبی میردریکوند

دانشگاه صنعت نفت، محقق، آبادان، بوارده شمالی، مرکز تحقیقات دانشکده

چکیده

تعمیرات، از مهم ترین فرآیندهای اجرایی در طول عمر یک واحد صنعتی است زیرا دستگاه ها گاهی از حالت پایدار خود یعنی از شرایطی که برای سیستم طراحی شده و قرار است در آن کار کند، خارج می شوند. بالطبع امکان روی دادن هرگونه حادثه ی بالقوه ای از لحظه ی خارج شدن دستگاه از سیستم تا پایان فرایند تعمیر و راه اندازی مجدد وجود دارد. زیرا ممکن است که تمام لایه های حفاظتی که برای واحد مذکورکه از منظر طراحی پیش بینی شده، جدا شده باشند. مقاله ی پیش رو قصد دارد تحقیقات انجام شده بر روی استاندارد 147/1910OSHA ، جهت کنترل خطرات بالقوه ناشی از آزاد سازی انرژی حین تعمیرات را مورد بررسی قرار دهد و تکنیکی با هدف ایزوله ساختن سینتیک فرایندی یا انرژی پتانسیل الکتریکی، حرارتی، هیدرولیکی، و گرانشی دستگاه در حال تعمیر را معرفی نماید. نتایج به دست آمده بر لزوم اجرای تکنیک نوین در تعمیرات موسوم به LOTO تاکید دارد که این روش کار تعمیراتی در شرکت پتروشیمی برزویه در تابستان سال 89 مورد بررسی قرار گرفته است. در ابتدا اقدامات کنترلی و نیازمندی به تحلیل مناسب و توجه به نکات در حین تعمیر و نگهداری شرح داده شده و پس از آن به چگونگی اجرای تعمیرات بر روی دستگاه ها که سابق در صنعت نفت انجام می گرفته پرداخته شده و در نهایت نیز مدل و تکنیک رشدیافته ی کنونی بررسی گردیده است.

کلیدواژه ها

استاندارد OSHA، قفل و برچسب گذاری Lock Out and Tag Out(LOTO)، کنترل انرژی، ایزوله سازی تجهیزات

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.