عوامل موثر بر اعتماد مشتریان به اپلیکیشن های بانکی از منظر بازاریابی

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی بازاریابی دیجیتال بانکی
  • کد COI اختصاصی: ICDBM01_012
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 686
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد جواد تقی پوریان

استادیار، گروه مدیریت بازرگانی، واحد چالوس، دانشگاه آزاد اسلامی، چالوس، ایران

امیر خزائی پول

استادیار، گروه مدیریت، موسسه آموزش عالی مازیار، رویان، ایرا

عیسی جوادی

کارشناسی ارشد کارآفرینی، واحد چالوس، دانشگاه آزاد اسلامی، چالوس، ایران

چکیده

با توجه به رقابت گسترده در فرایند استفاده از اپلیکیشن توسط مشتریان بانک ها، مدیران بانک ها نیاز دارند تا از شیوه های گوناگون برای توسعه اعتماد مشتریان و حفظ آنها استفاده کنند. پژوهش حاضر به ارزیابی عوامل تاثیرگذار بر اعتماد مشتریان در استفاده از اپلیکیشن های بانکی پرداخته است .روش تحقیق مورد استفاده از نوع توصیفی، پیمایشی می باشد. همچنین جامعه آماری تحقیق حاضر شامل مشتریان بانک تجارت که حداقل یک بار از طریق این اپلیکیشن های بانکی استفاده کرده باشند. حجم نمونه بااستفاده از فرمول کوکران ۳۸۴ نفر تعیین گردید و روش نمونه گیری پژوهش حاضر تصادفی ساده می باشد. داده های تحقیق با روش کتابخانه ای و میدانی گردآوری شده و ابزار مورد استفاده پرسشنامه بوده است. پایایی پرسشنامه ها با استفاده از روش آلفای کرونباخ ۰.۸۹۸ و روایی نیز با روش محتوایی مورد تایید قرار گرفته اند. بعلاوه، اطلاعات تحقیق به کمک نرم افزار لیزرل و با استفاده از آزمونهای آماری، توصیفی و استنباطی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج این تحقیق حاکی از آن است که سهولت پرداخت، امنیت درک شده و قابلیت استفاده بر اعتماد مشتریان بر اعتماد مشتریان در استفاده از اپلیکیشن های بانکی تاثیر مثبت داشته است. همچنین نتایج نشان داد تاثیر متغیرهای امنیت درک شده، تعامل و سفارشی سازی خدمات بر اعتماد مشتریان در استفاده از اپلیکیشن های بانکی تاثیر مثبت دارد بعلاوه نتایج نشان داد جذابیت بصری و تلاش مورد انتظار مشتری بر اعتماد مشتریان در استفاده از اپلیکیشن های بانکی تاثیر معناداری داشته است.

کلیدواژه ها

سهولت پرداخت، امنیت درک شده، اعتماد مشتریان، بانک

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.