پدیده فساد اقتصادی و امنیت اقتصادی نقش دولت ها در کنترل آنها

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: نهمین کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در مدیریت، اقتصاد، حسابداری و بانکداری
  • کد COI اختصاصی: ICMEAB09_046
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 194
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

کوثر اسدیان فلاحیه

دانشجویی کارشناسی ارشد اقتصاد دانشگاه شیراز

چکیده

پدیده مجرمانه اقتصادی شامل : ارتشاء، اختلاس، پولشویی، احتکار، قاچاق کالا و غیره که اکثر کشورها اعم از فقیر وغنی را درگیرخود کرده است و کنترل اینگونه جرایم نگرانی اصلی کشورها و سازمانهای بین المللی می باشد. جرائم اقتصادی مانند هر مسئلهاجتماعی دیگر از ابعاد مختلفی چون عوامل اقتصادی، اجتماعی، تاریخی،سیاسی، فرهنگی و برخی پارامترهای حقوقی قابل بررسیاست. فساد نیروی مخربی در جهان است نه تنها به ثروت کشور آسیب می رساند بلکه مشروعیت اعمال قانون و اعتماد مردم به قانوناز بین می بردو این امر می تواند منجر به نابودی دموکراسی شود و فساد به عنوان مانع عدالت شناخته می شود در این مقاله کهبه صورت توصیفی_ تحلیلی است به بررسی موضوع جرائم اقتصادی ،فساد و عامل به جود آورنده آنها و راهکاری مقابله با آنهاپرداخته می شود.

کلیدواژه ها

فساد اقتصادی، توسعه اقتصادی، پیشگری از فساد، دولت ها

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.