تاریخچه، مشکلات، روش ها و راهبردهای تدریس کلاس های چندپایه

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: سومین همایش ملی آموزش کلاس های چندپایه
  • کد COI اختصاصی: SEKE03_040
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 376
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیدرحیم علوی

آموزش و پرورش شهرستان بندرگز

چکیده

هوش را هم در جاهای کم جمعیت می توان سراغ گرفت و هم در نقاط پر جمعیت، هر جا کودک باشد هوش هم هست. یکیاز شرایط ویژه که در آن معلمان به مقتضای شرایط می بایست کار یاددهی- یادگیری را به پیش ببرند ، وجود مدارس کوچک به خصوص در روستاها با کلاسهای چند پایه است . آموزش در کلاس های چند پایه، شیوه ای است که دسترسی کودکانروستایی را به کلاس درس بیشتر می کند. البته تدریس در این کلاس ها، نیازمند برخورداری از مهارت های ویژه و روشهایمناسب سازماندهی کلاس است. همچنین به روز کردن شیوه های تدریس، کارآمد کردن بهره گیری از منابع، افزایش مشارکتجمعی و توسعه سواد را می توان از دلایل تشکیل کلاس های چند پایه شمرد. هدف از پژوهش حاضر مطالعه تاریخچهکلاس های چند پایه، بررسی مشکلات روش های موجود تدریس و ارائه ی راهبردهای تدریس در کلاس های چند پایه می باشد.نتایج پژوهش حاکی از آن است که اگر مدیریت کلاس های چند پایه، توام با استفاده از رویکردهای آموزشی مناسب باشد، گاهیپیشرفت هایی بالاتر از کلاس تک پایه به دست می دهد.

کلیدواژه ها

کلاس های چند پایه، یادگیری، روش های تدریس، راهبردهای تدریس

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.