ضرورت و راهکارهای برنامه ریزی شهری در مدیریت چالش بافت فرسوده
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: چهارمین همایش ملی توسعه علوم فناوریهای نوین در مدیریت، حسابداری و کامپیوتر
- کد COI اختصاصی: IVCONF04_206
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 278
نویسندگان
کارشناس جغرافیا برنامه ریزی شهری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب
چکیده
امروز فرسودگی بافت های شهری به عنوان معضلی در رسیدن به هدف توسعه پایدار شهرها شده است. بافت فرسوده یک مسئلهشهری است که عوامل محیطی و انسانی گوناگونی در پدیداری آن نقش داشته اند و بازتاب ها و آثار متفاوتی نیز بر محیط هایفضایی، طبیعی و انسانی بر جای خواهد گذارد. لذا موقعیت کنونی بافت در مجموعه شهری، عوامل پدیداری، مسائل، ظرفیت هاو شرایط خاص پهنه های بافت فرسوده موجب شکل گیری گونه های متفاوت بافت های فرسوده شهری شده اند. بافت فرسوده،بافتی می باشد که در فرآیند زمانی طولانی شکل گرفته و تکوین یافته و امروزه از لحاظ عملکردی دچار چالش هایی بوده وپاسخگوی نیازهای امروز نمی باشد و توجه و برنامه ریزی برای بهبود وضعیت کنونی بافت های فرسوده ضروری است، چرا کهبا گذشت زمان وضعیت این بافت ها هر روز وضعیت نامناسبی به خود می گیرد. هدف پژوهش حاضر ضرورت و راهکارهای برنامهریزی شهری در مدیریت چالش بافت فرسوده با روش توصیفی می باشد. نتیجه پژوهش نشان می دهد مهاجرت به بافت قدیم،آسیب های اجتماعی بالا در مناطق فرسوده و حواشی شهر و سایر عوامل دیگر باعث شده است که سیمای کالبدی منظم و ایدهآلی را در این محلات شاهد نباشیم، لذا دستیابی به این هدف مستلزم وجود مدیریت واحد شهری است؛ در نتیجه مدیریت واحدمیتواند با جمع آوری اطلاعات در مورد بحران های وقوع یافته علاوه بر توصیف هر واقعه در محلات بافت فرسوده را فراهممی سازد تا به تحلیل تطبیقی آنها به موازات شرح رخداد پرداخته و با بالا بردن ارزش علمیتحلیل و پیشگیری از یک بحران دردستیابی تجربیات مربوط به آن بحران موثر باشد. در این بین تراکمفروشی و افزایش سطح شهر، بانک پذیر نبودن طرح هایشهری، مدیریت یکسویه، بافت فرسوده و نداشتن راهبرد توسعه از چالش های مهم کلانشهرهای کشور است.کلیدواژه ها
مدیریت بحران، بافت فرسوده شهری، چالش بافت فرسودهمقالات مرتبط جدید
- بررسی و شناسایی ارتباط یادگیری سازمانی با عملکرد شرکت با نقش میانجی خلاقیت و مدیریت کیفیت جامع
- بررسی تاثیر تردید حرفه ای و ویژگیهای شخصیتی بر کیفیت گزارش حسابرسی
- بررسی تاثیر اشتیاق کارآفرینانه بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی با نقش میانجی رهبری کارآفرین (مورد مطالعه: صنایع نساجی هالل ایران)
- تاثیر انعطاف پذیری کارکنان بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی
- تاثیر همدلی سازمانی بر مشارکت کارکنان با نقش میانجی جو سازمانی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.