بررسی چالش ها و ارتباط COVID-۱۹/HIV در پاندمی کرونا

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: هشتمین کنگره ملی زیست شناسی و علوم طبیعی ایران
  • کد COI اختصاصی: BSCONF08_055
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 324
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فاطمه کشت پرور

دانشجوی کارشناسی، رشته زیست شناسی سلولی و ملکولی، موسسه غیرانتفاعی-غیردولتی آل طه، تهران، ایران

سیده مائده مهدوی

دانشجوی کارشناسی، رشته زیست شناسی سلولی و ملکولی، موسسه غیرانتفاعی-غیردولتی آل طه، تهران، ایران

فاطمه توحیدی

دکتری تخصصی میکروبیولوژی، موسسه غیرانتفاعی-غیردولتی آل طه، تهران، ایران

چکیده

با توجه به فوریت همه گیر بودن COVID-۱۹ و افزایش سریع تغییرات اطلاعات در مورد بیماری، به هوشیاری بالایی در مورد روند عفونت در بین افراد مبتلا به HIV نیاز است. از آنجا که تقریبا ۳۷/۹ میلیون فرد مبتلا به HIV در جهان وجود دارد و سالانه ۱/۷ میلیون عفونت جدید ثبت می گردد، بیماران مبتلا به عفونت مشترک COVID- ۱۹-HIVاحتمالا ۰ افزایش می یابند. بنابراین این بررسی برای گردآوری اطلاعات مورد نیاز به منظور فراهم آوردن خط مبنایی برای آنچه شناخته شده است و هشدار دادن به ارائه دهندگان خدمات درمانی انجام شد. یافته ها نشان می دهند که بیماران مبتلا به HIV در صورتیکه تحت کنترل باشند، احتمال سرایت COVID-۱۹ به آنها مانند افراد سالم است و تاکنون در هیچ مطالعه ای ثابت نشده که مبتلایان به بیماری ایدز کنترل شده، مقاومت کمتری نسبت به کرونا داشته باشند. با این حال، مشاهدات نشان می دهند افرادی که تعداد سلولهای CD۴ کمتری دارند، با وجود سرکوب ویروسی در معرض خطر بیشتری هستند و این نشان می دهد که افرادی که دارای سرکوب سیستم ایمنی پیشرفته مرتبط با HIV یا درمان وابسته به ART دارند، ممکن است نیازمند نظارت دقیق تری باشند. نتایج این مطالعه همچنین می تواند به اولویت بندی مداخلات در PWH در مناطقی با شیوع بالای عفونت SARSCoV-۲ برای کاهش تاثیر COVID-۱۹ کمک کند. برخی مطالعات احتمال درمان طولانی مدت تر افراد درگیر و مبتلا به HIV و تولید آهسته تر آنتی بادی اختصاصی به دلیل فروپاشی سیستم ایمنی بدن را نشان می دهند.

کلیدواژه ها

کووید ۱۹-، HIV، عفونت همزمان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.