مقایسه بهزیستی روانشناختی، باورهای غیرمنطقی و سبک زندگی سلامت محور در زنان بااضافه وزن و زنان بدون اضافه وزن
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: هشتمین همایش ملی مطالعات و تحقیقات نوین در حوزه علوم انسانی ، مدیریت و کارافرینی ایران
- کد COI اختصاصی: EMCONF08_157
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 296
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور اهواز
استادیار مشاوره دانشگاه شهید چمران اهواز
چکیده
هدف از تحقیق حاضر، مقایسه بهزیستی روانشناختی، باورهای غیرمنطقی و سبک زندگی سلامت محور در زنان با اضافه وزن و زنان بدون اضافه وزن بود. تحقیق حاضر توصیفی و از نوع علی پس از وقوع )علی- مقایسه ای( است؛ هدف از این طرح، یافتن علتهای احتمالی یک الگوی رفتاری است؛ این روش را غالبا پس رویدادی نیز مینامند. شرکت کنندگان در این تحقیق ۸۰ نفر ) ۴۰ نفر با اضافه وزن و ۴۰ نفر بدون اضافه وزن( از زنان شهر بهبهان بودند. زنان شرک تکننده در هر دو گروه به روش نمونه گیری هدفمند انتخاب شدند. در این پژوهش از پرسشنامه های بهزیستی روانشناختی ریف ) ۱۹۸۹ (، باورهای غیرمنطقی جونز ) ۱۹۶۹ (، و سبک زندگی سلامت محور والکر و همکاران ) ۱۹۸۷ (، استفاده شد. همچنین در این پژوهش به دو روش توصیفی و استنباطی به تجزیه و تحلیل دادههای بدست آمده پرداخته شد؛ در سطح توصیفی از شاخصهای آماری شامل: میانگین و انحراف معیار و در بخش آمار استنباطی برای بررسی نرمال یا عدم نرمال بودن متغیرها از آزمون کولموگروف- اسمیرنوف و همچنین از تحلیل واریانس چند متغیره مانوا ) MANOVA ( برای تحلیل فرضیه های پژوهش استفاده شد. کلیه مراحل تجزیه و تحلیل دادهها با استفاده از نر مافزار ۲۱ . SPSS صورت گرفته است. در نهایت نتایج پژوهش نشان داد که بین زنان بدون اضافه وزن و زنان با اضافه وزن حداقل از لحاظ بهزیستی روانشناختی، باورهای غیرمنطقی، سبک زندگی سلامت محور تفاوت معناداری وجود دارد .کلیدواژه ها
بهزیستی روانشناختی، باورهای غیرمنطقی، سبک زندگی سلامت محور، زنان با اضافه وزن، زنان بدون اضافه وزنمقالات مرتبط جدید
- تاثیر رهبری تحول افرین بر عملکرد سازمانی با نقش میانجی فرهنگ سازمانی
- کاربرد اسپکتروفوتومتر و بینایی ماشین در بهبود کیفیت و کنترل فرآیند صنعت چاپ
- روش های یادگیری مبتنی بر پروژه و ارتقاء مهارت های کلیدی
- دستاوردهای سازمان های صنفی در صنعت ساخت کشور ایران
- بررسی تاثیر استفاده از تکنولوژی رسانه های اجتماعی در موفقیت پروژه و رابطه آن با ارتباطات پروژه و جهت گیری فناوری(مطالعه موردی شرکت ملی حفاری ایران)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.