مدل لجستیک تاب آور پلیس پیشگیری

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: فصلنامه پژوهش های مدیریت انتظامی، دوره: 15، شماره: 3
  • کد COI اختصاصی: JR_PMSQ-15-3_004
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 369
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

میلاد آقایی

دانشجوی دکتری مدیریت تولید و عملیات، پردیس تحصیلات تکمیلی، دانشگاه علامه طباطبائی (ره). تهران. ایران.

ابوالفضل کزازی

استاد گروه مدیریت صنعتی، دانشکده مدیریت و حسابداری، دانشگاه علامه طباطبائی (ره). تهران. ایران.

مقصود امیری

دانشیار گروه مدیریت صنعتی، دانشکده مدیریت و حسابداری، دانشگاه علامه طباطبائی (ره). تهران. ایران

محمدتقی تقوی فرد

استاد گروه مدیریت صنعتی، دانشکده مدیریت و حسابداری، دانشگاه علامه طباطبائی (ره). تهران. ایران.

چکیده

زمینه و هدف: امروزه تاب آوری یکی از مهمترین راهبردهای هر سازمانی به ویژه سازمان های پلیسی برای جلوگیری از بروز اختلال و یا بازگشت به حالت اولیه و مطلوب تر در صورت بروز اختلال است. هدف از این پژوهش ارائه مدلی برای لجستیک تاب­آور پلیس پیشگیری است. روش شناسی: این پژوهش از نظر هدف کاربردی - توسعه ای و از نظر نوع توصیفی - تحلیلی است. مصاحبه نیمه ­ساختار یافته با ۲۲ نفر از خبرگان به روش قضاوتی هدفمند انجام شد. جامعه مشارکت کنندگان پژوهش عبارت است از مدیران و فرماندهان خبره پلیس پیشگیری نیروی انتظامی و  فرماندهی انتظامی تهران بزرگ مرتبط با فرماندهی عملیاتی در حوزه پلیس پیشگیری، اساتید خبره دانشگاهی لجستیک پلیس پیشگیری و معاون و مدیران خبره معاونت آماد و پشتیبانی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ است که دارای مدرک حداقل کارشناسی و حداقل ۱۵ سال مدیریت در سطوح عالی انتظامی و آماد و پشتیبانی هستند. روش تجزیه­ و تحلیل داده ها تحلیل مضمون با رویکرد آترید - استرلینگ است. یافته­ها: یافته های پژوهش شامل ابعاد، مولفه ها و شاخص های لجستیک تاب آور پلیس پیشگیری نیروی انتظامی با تاکید بر فرماندهی انتظامی تهران بزرگ است. مدل ارائه شده در این پژوهش در مجموع شامل ۷۳ شاخص در قالب ۱۵ مولفه و ۵ بعد اصلی است. نتایج: با توجه به اینکه موضوع تاب­آوری لجستیک در پلیس پیشگیری یک راهبرد نظام­مند است، نتایج پژوهش نیز ابعاد مدل لجستیک تاب­آور پلیس پیشگیری را در قالب مجموعه­ای از عناصر سازمانی، مدیریتی و فنی مطرح در تاب­آوری از جمله سازمان و مدیریت، فناوری، تعامل و قابلیت ها مورد تایید و تاکید قرار می­دهد.  

کلیدواژه ها

لجستیک تاب آور, پلیس پیشگیری, نیروی انتظامی, تحلیل مضمون

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.