بانکداری الکترونیکی E-Banking شیوه نوین ارایه خدمات بانکی

  • سال انتشار: 1390
  • محل انتشار: دومین همایش فناوری اطلاعات، حال، آینده
  • کد COI اختصاصی: ITPF02_023
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1668
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد بهروزیان نژاد

دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول

ابراهیم بهروزیان نژاد

دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر

محسن سلطانی

چکیده

رشد و گسترش روزافزون فناوری اطلاعات و ارتباطات انقلابی درشیوه زندگیا نسان ها و عملکرد سازمان ها به وجود آورده است ظهور پدیده هایی چون کسب و کار الکترونیکی تجارت الکترونیکی و بانکداری الکترونیکی از نتایج عمده نفوذ و گسترش فناوری اطلاعات و ارتباطات در بعد اقتصادی به شمار می رود بانکداری الکترونیکی در سالهای اخیر مسیر گسترش خود را در کشورهای پیشرفته طی کرده و با ایجاد مسیر های جدید ارتباط مشتری با بانک کاهش چشمگیر حضور مشتریان در شعب به خصوص درشهرهای بزرگ را در پی داشته است کشورهایی که امکانات بانکداری الکترونیکی در آنها فراهم است با استفاده از این بستر توانسته اند تراکنش مالی تجارت را در سطوح خرد و کلان گسترش دهند و به مزایای آن دست یابند. درکشور ما با وجود تلاشهای انجام شده برای گسترش بانکداری الکترونیکی هنوز تا رسیدن به نقطه مطلوب راه زیادی در پیش است دراین مقاله تعاریف و مفاهیم اساسی بانکداری الکترونیکی ویژگیها الزامات مزایای بانکداری الکترونیکی از دیدگاه های مختلف و همچنین برخی از نیازمندیهای امنیتی در بانکداری الکترونیکی مورد بررسی قرارگرفته است.

کلیدواژه ها

بانکداری الکترونیکی، تجارت الکترونیکی، فناوری اطلاعات

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.