نظام حقوقی نشریات دانشجویی در حقوق ایران

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: فصلنامه تحقیقات حقوقی، دوره: 20، شماره: 78
  • کد COI اختصاصی: JR_LAWRS-20-78_008
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 194
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

عباس اسدی

استادیار، دانشکده علوم ارتباطات، دانشگاه علامه طباطبایی، تهران

بیتا بهرامی

علامه طباطبایی

چکیده

یکی از مهمترین عوامل موثر در شکوفایی و توسعه مطبوعات، قوانین و مقررات حقوقی و آیین نامه های اجرایی مناسب است. گستردگی و پیچیدگی فعالیت مطبوعات و نقش حساس آنها ایجاب می کند که قوانین و مقررات حاکم، گردش سریع اطلاعات را در مجاری اطلاع رسانی تسهیل کند. این در حالی است که سالانه نشریات دانشجویی زیادی در دانشگاه ها توسط دانشجویان منتشر می شوند و به گفتمان علمی، میان دانشجویان، استادان و جامعه و مهم تر از همه، به رشد و بالندگی جامعه دانشگاهی کمک می کنند، اما به نظر می رسد که این نوع نشریات  فاقد قوانین و مقررات حمایتی می باشند .این مقاله با نگاه تحلیلی انتقادی مسائل  مربوط به  نظام حقوقی نشریات دانشگاهی را در حقوق ایران تحلیل و بررسی می کند و در پی پاسخ این سوال است که چقدر قانونگذار توجه و حساسیت در نشریات دانشگاهی به خرج داده است؟

کلیدواژه ها

نشریات دانشجویی, حقوق مطبوعات, مجوز, نظارت

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.