حریم خصوصی و امنیت اینترنت اشیاء، آسیب پذیری ها و اقدامات متقابل آن

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: همایش ملی نوآوری و فناوری های نوین و کاربردی در مهندسی برق و کامپیوتر
  • کد COI اختصاصی: IECECONF01_002
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 313
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمداقبال رضایی

دانشجوی ارشد

احمد بختیاری شهری

استادیار

چکیده

از جمله مزایای قابل توجهی که از حسگرهای بی سیم و فناوری نانو حاصل می شود اینترنت اشیاء است که نحوه کاربرد فناوری اطلاعات و محیط های ارتباطی را تغییر داده است در حالی که اینترنت اشیاء هنوز یک پلتفرم در حال رشد و گسترش است. تحقیقات فعلی در زمینه حفظ حریم خصوصی و امنیت نشان می دهد عدم ادغام و یکپارچه سازی امنیت و حریم خصوصی ترس از افشای اطلاعات شخصی ممکن است بر استفاده کاربران از این فناوری تاثیر بگذارد. بررسی های انجام شده تاکنون بر روی آسیب پذیری های مبتنی بر فناوری های تبادل اطلاعات قابل استفاده در اینترنت متمرکز شده است. هیچ یک از نظرسنجی ها، بینش یکپارچگی حریم خصوصی و امنیتی با محوریت کاربر را نشان نداده است. هدف این مقاله یک بحث جامع در مورد مرزهای دانش اینترنت اشیاء با تمرکز ویژه بر آنچه در زمینه های حریم خصوصی و تهدیدات امنیتی، سطح حمله، آسیب پذیری ها و اقدامات متقابل انجام شده است، به خواننده ارائه می دهد. طبقه بندی تهدید، الزامات و چالش های کاربر امنیت اشیاء شناسایی و مورد بحث قرار گرفت تا نیازها و نگرانی های اساسی امنیت و حریم خصوصی کاربر را مشخص کنند. این مقاله همچنین طبقه بندی تهدید را برای پرداختن به الزامات امنیتی در دیدگاه گسترده تر پیشنهاد می کند.

کلیدواژه ها

اینترنت اشیاء حریم خصوصی، امنیت، امنیت اینترنت اشیاء و طبقه بندی تهدیدات اینترنت اشیاء

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.