بررسی و مقایسه روشهای تولید بیودیزل نسل دوم

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: ششمین کنفرانس بین المللی تحقیقات بین رشته ای در عمران، معماری و مدیریت شهری قرن ۲۱
  • کد COI اختصاصی: ENGGCONF06_078
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 397
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

میلاد اکبری ماسوله

کارشناسی ارشد مهندسی محیط زیست، دانشکده فنی مهندسی، موسسه آموزش عالی مهر البرز، تهران، ایران

فرناز امین صالحی

استادیار مهندسی محیط زیست، دانشکده فنی مهندسی، موسسه آموزش عالی مهر البرز، تهران، ایران

چکیده

امروزه با توجه به کاهش ذخایر نفتی جهان، مشکلات زیست محیطی و انتشار گازهای گلخانه ای ناشی از استفاده سوختهای فسیلی و پدیده گرم شدن زمین، لزوم استفاده از سوختهای جایگزین بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته است. در کشور نیز یکی از اهداف استراتژیک، تنوع بخشیدن به سبد انرژی مصرفی کشور می باشد و این امر به دو دلیل حائز اهمیت است؛ یکی »امنیت انرژی« و دیگری »حفاظت از محیط زیست و بهبود سطح سلامت در کشور.« کاربرد سوختهای زیستی به خصوص سوخت بیودیزل راهکار مناسبی برای رسیدن به این اهداف میباشد. بیودیزل نسل دوم با توجه به اینکه از پسماندها و زوائد گیاهی و حیوانی تولید میشود، نسبت به بیودیزل نسل اول گزینه مناسب تری است. هدف از این تحقیق بررسی و مقایسه روشهای تولید بیودیزل نسل دوم میباشد. در ابتدا به معرفی و بررسی انواع نسلهای مختلف بیودیزل، مزایا و معایب آنها پرداخته شد. سپس روشهای تولید بیودیزل نسل دوم شامل روشهای پیرولیز، ترانساستریفیکاسیون، فوقبحرانی، ماکروویو و فراصوت معرفی و مقایسه گردید. با توجه به مطالعات انجام شده، اجرا و بکارگیری روش ترانس استریفیکاسیون جهت تولید بیودیزل نسل دوم در کشور امکان پذیرتر میباشد.

کلیدواژه ها

سوخت زیستی نسل دوم ، روشهای تولید بیودیزل

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.