تاثیر تیمارهای مختلف حاصلخیزی خاک بر موسیلاژ،وزن هزار دانه،سطح برگ و تعداد بذر اسفرزه اواتا plantago ovate
- سال انتشار: 1389
- محل انتشار: پنجمین همایش ملی ایده های نو در کشاورزی
- کد COI اختصاصی: AGRIDEA05_636
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 877
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد گیاهان دارویی
عضو هیات علمی گروه زراعت و اصلاح نباتات دانشکده کشاورزی دانشگاه ولی عص
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد جیرفت
چکیده
به منظور ارزیابی تاثیر اثر تیمارهای مختلف کودی بر روی عملکرد ، اجزای عملکرد و صفات کمی و کیفی اسفرزه اواتا آزمایشی در گلخانه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان انجام گرفت . در این تحقیق دو سطح کود شیمیایی بعنوان تیمارهای حاصلخیزی شیمیایی ، دو سطح کود دامی به عنوان تیمارهای حاصلخیزی ارگانیک ، دو سطح تلفیق کود دامی و شیمیایی و همه این شش سطح با کود فسفاته بارور – 2 یکبار و همین شش سطح بدون کود فسفاته بارور – 2 بعنوان تیمارهای حاصلخیزی تلفیقی ، به صورت طرح بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار مورد بررسی قرار گرفتند. نتیجه آزمایش نشان داد که تاثیر تیمارهای مختلف حاصلخیزی بر روی تمامی صفات مورد مطالعه بجز شاخص برداشت در سطح یک درصد معنی دار بود با افزایش سطح کودی در تیمارهای حاصلخیزی شیمیایی، تیمارهای حاصلخیزی ارگانیک و تلفیقی ارگانیک با شیمیایی سطح برگ و با افزایش سطوح کودی در تیمارهای حاصلخیزی ارگانیک وزن هزار دانه افزایش یافت . در بین تیمارهای مختلف حاصلخیزی خاک بیشترین عملکرد دانه از تیمار N30P20 به همراه 10 تن کود دامی در هکتار بود . بیشترین تعداد بذر در بوته مربوط به تیمار N30P20 به همراه کود دامی 10 تن در هکتار بود .و استفاده از کود دامی 30 تن در هکتارو کود تلفیقی N20P10 به همراه 20 تن کود دامی میزان موسیلاژ بیشتری را نسبت به بقیه سطوح کودی نشان دادکلیدواژه ها
سیستم حاصلخیزی، کودهای بیولوژیک، اسفرزه اواتا، محتوای موسیلاژ، عملکردمقالات مرتبط جدید
- رویکرد اخیر صیادان در تنوع بخشی بهابزار صید گرگور به منظور استحصال آبزیان خلیج فارس (بندر بوشهر)
- نقش منابع طبیعی و محیط زیست در امنیت غذایی
- تهیه فرآورده های پروتئینی از آبزیان
- بررسی پیشرفت های اخیر در پژوهشهای بیوتکنولوژی مواد غذایی
- تغییرات شیمیایی رخ داده در طی فرآیند سرخ کردن در روغن زیاد بر اساس برخی محصولات واکنش
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.