فین تک اسلامی در بازارهای مالی
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: پنجمین همایش مالی اسلامی
- کد COI اختصاصی: CIIF05_011
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 605
نویسندگان
مدیر گرو حسابداری دانشکد علوم اجتماعی و اقتصادی دانشگا الزهرا (س)
دانشجوی دکتری حسابداری دانشگا الزهرا (س)
چکیده
بحران های مالی جهانی منجر به کاهش اعتماد عمومی و کاهش اعتماد مردمبه موسسات مالی و دولتی شد. این ناامیدی ها و کاهش رشد اقتصادی منجربه شکل گیری افرادی شد که با خلق ابداعاتی در مکانیزم های قبلی به دنبالافزایش اعتماد عمومی بودند و از جمله این ابداعات می توان به فین تک هااشاره کرد که با بهر گیری از تکنولوژی منجر به کاهش هزینه ها، بهبودکارایی، شفافیت و اثربخشی شده اند. فین تک ها با اجرای ایده های خلاقانه واستفاد از ابزارهای بهتر، خدمات مالی گسترده تری به مشتریان ارائه می دهندتا آنها امکان دسترسی به انواع خدمات و محصولات مالی در سراسر دنیا راداشته باشند. ابداعات مالی حوزه های مختلفی از خدمات مالی شاملسرمایه گذاری، عملیات مالی، مدیریت ریسک، هزینه، قیمت، پرداخت ها ومعاملات را متحول ساخته است. در این پژوهش، ما تعاریف و مفاهیم فین تک،اهمیت و کاربردهای آن، معرفی فین تک های اسلامی ، فین تک های اسلامیدر برخی کشورها، مزایا و محدودیت های فینتک و و ضعیت فعلی فین تک درایران را مورد بحث و بررسی قرار داده ایم.کلیدواژه ها
فین تک، فین تک اسلامی، فین تک در ایرانمقالات مرتبط جدید
- بررسی اثرگذاری تبلیغات و بازاریابی شبکه های اجتماعی بر اعتماد به صنعت بیمه با تاکید بر رضایتمندی مشتریان
- ارائه الگوی نظارت موثر بر شبکه فروش و بررسی تاثیر آن بر رضایتمندی بیمه گذاران در صنعت بیمه
- ارزیابی بلوغ کلان داده در صنعت بیمه ، یک مطالعه طولی با تاکید بر شاخص اعتمادکاربران
- نقش نهادهای حرفه ای در افزایش اعتماد عمومی به صنعت بیمه از منظر حکمرانی
- بررسی اثر توانگری مالی، تصویر برند، شفافیت و کیفیت خدمات بر اعتماد مشتری در صنعت بیمه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.