بررسی راهکارهای افزایش بهره وری آموزشی در اپیدمی کرونا
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: اولین کنفرانس ملی مطالعات کاربردی در فرآیندهای تعلیم و تربیت
- کد COI اختصاصی: EBRCCONF01_574
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 519
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد، رشته آموزش و بهسازی منابع انسانی دانشگاه پیام نور، تهران، ایران
دانشیار، گروه علوم تربیتی، دانشگاه پیام نور، تهران، ایران
چکیده
هدف پژوهش حاضر بررسی راهکارهای افزایش بهره وری و اثربخشی آموزش با توجه به شرایط ویژه کرونا است. پژوهش حاضر در زمره تحقیقات تحلیلی و توصیفی قرار میگیرد و نگارش کاربردی دارد. گردآوری داده ها در این روش با توجه به ماهیت کیفی پژوهش به صورت باز و به شکل مطالعه اسنادی انجام پذیرفت. نتایج پژوهش حاکی از آن است که علیرغم محدودیت هایی که شروع کرونا برای فرایند آموزش ایجاد کرده است راه هایی وجود دارد که نظام تعلیم و تربیت و آموزش عالی میتواند از شرایط موجود جهت افزایش بهره وری آموزش استفاده کند. آموزش و پرورش و آموزش عالی به عنوان یکی از نهادهای آموزشی در توسعه ملی و ارتقای دانش و تکنولوژی، تحت تاثیر عوامل گوناگون قرار دارد. یکی از عوامل غیرمترقبه اخیر، کرونا ویروس ۲۰۱۹ می باشد. این ویروس جدیدی که همه جهان را درگیر کرد از اثرات خود در آموزش نیز فروگذار نکرد. برای محدود کردن ویروس کرونا، طیف وسیعی از اقدامات ایمنی انجام گرفت و آموزش های حضوری به آموزش های آنلاین و مجازی تبدیل شد که باعث کاهش کیفیت یادگیری فراگیران شد. در این پژوهش به بررسی راهکارهایی پرداخته شد که باعث افزایش کیفیت یادگیری و کارایی نظام های آموزشی میشود.کلیدواژه ها
بهره وری آموزشی، شرایط کرونا، نظام آموزشی، تغییرات مطلوب، راهکارهامقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.