کاربرد فناوریهای نوین در تعلیم و تربیت
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: اولین کنفرانس ملی مطالعات کاربردی در فرآیندهای تعلیم و تربیت
- کد COI اختصاصی: EBRCCONF01_201
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 481
نویسندگان
کارشناس ارشد زبان و ادبیات فارسی
چکیده
عصر حاضر را باید تلفیقی از ارتباطات و اطلاعات دانست. عصری که بشردرآن بیش از گذشته خود را نیازمند به داشتن اطلاعات و برقراری ارتباط برای کسب اطلاعات مورد نیاز می باشد.امروزه با در اختیار داشتن فناوری اطلاعاتی و ارتباطی مختلف و پیشرفته، امکان برقراری سریع ارتباط و تبادل سریع اطلاعات بیش از بیش میسر گردیده است. افراد در هر کجا که باشند می توانند آخرین اطلاعات مورد نیاز خود را در هرزمینه ای دریافت می کنند. اما بی شک بیشترین تاثیر پدید آمدن فناوری اطلاعاتی و ارتباطی برمحیطهای آموزشی بوده است. ظهور فناوری جدید اطلاعات و نفوذ آن در زوایای مختلف زندگی بشری، موجب بروز تحول شگرفی در مناسبات حاکم بر جامعه بشری شده است که از ان به عنوان انقلاب اطلاعات یاد می شود. با ظهور و توسعه (فناوری اطلاعات)، روند تحولات جهانی، با شتاب بیشتر با محوریت عنصر اطلاعات و دانایی، در حال گسترش است. به خصوص این که بیش از یک دهه است، به عرصه ی تعلیم و تربیت پا نهاده و نظام های آموزشی و محیط های تحصیلی را نیز به چالش فراخوانده است. در این مقاله ضمن اشاره به تعریفی از فناوری اطلاعات و تاریخچه و اهمیت آن درزندگی و بخصوص آموزش به برخی از قابلیت های آن در تدریس از قبیل اینترنت، پست الکترونیک، و نقش آنان در تبادل تجربیات و افکار، کتاب های الکترونیک و تحول که در عرصه تحقیقات و دسترسی به منابع ایجاد کرده اندکلیدواژه ها
فناوری اطلاعات و ارتباطات، تحولات جهانی، یادگیری الکترونیکی، کتابخانه الکترونیک، اینترنتمقالات مرتبط جدید
- چگونه توانستم با استفاده از روش یادگیری مشارکتی مهارت های کارگروهی دانش آموزانم در پایه دوم ابتدایی را ارتقا بخشم
- فرصت ها و چالش های آموزش و پرورش و نظام تعلیم و تربیت
- بررسی راهبردهای یاددهی، یادگیری در دوره ابتدایی، در نظام تعلیم و تربیت ایران
- از منبع دانش تا مربی یادگیری: چرا آموزش مهارت های دیجیتال به معلمان یک ضرورت است؟
- آموزش انعطاف پذیر برای پاسخ به نیاز های متنوع فرا گیران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.