مروری بر معماری و روش های استقرار کانتینرها

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی فناوریهای نوین در مهندسی برق و کامپیوتر
  • کد COI اختصاصی: ICTI04_098
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 379
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی سلیمانی

عضو هیئت علمی گروه مهندسی کامپیوتر، موسسه آموزش عالی الکترونیکی ایرانیان

فهیمه شکوری بیجارکنی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی نرم افزار کامپیوتر، موسسه آموزش عالی الکترونیکی ایرانیان، تهران

چکیده

کانتینر در واقع یک بسته نرم افزاری می باشد که در سطح سیستم عامل فعال بوده و هر آن چیزی که نرم افزار برای اجرا شدن به آن نیازمند است را در بر می گیرد. مهمترین دلیل وجود کانتینرها ایجاد محیطی برای انتقال نرم افزارها از یک محیط پردازشی به محیطی دیگر برای اجرا بدون وجود اشکال و نقص است. کانتینرها تکنولوژی ای هستند که در آن یک برنامه کاربردی در یک محفظه مخصوص قرار می گیرد که در این محفظه هرچیزی که این برنامه کاربردی برای اجرای بدون نقص به آن نیاز دارد، وجود دارد. در نتیجه انتقال آن برنامه از یک محیط به محیط دیگر در اجرای آن برنامه اشکالی به وجود نمی آورد چون وابسته به محیط نیست و تمام نیامندی های آن در درون کانتینر موجود است. در این مقاله کانتینر ها و انواع آن، کاربردها و ابزارها و تفاوت های آن با مجازی سازی بررسی و در ادامه به بررسی و مقایسه دو ابزار معروف کانتینر یعنی پلتفرم داکر و پلتفرم کوبرنتیس و معماری آنها و نحوه عملکرد و مزایا و معایب آنها خواهیم پرداخت.

کلیدواژه ها

کانتینر، مجازی سازی، داکر، کوبرنتیس

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.