کنترل و نظارت ترافیک شهری وسایل نقلیه در سیستم حمل و نقل هوشمند در بستر رایانش ابری با رویکرد کاهش مصرف سوخت

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: نهمین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در علوم برق ،کامپیوتر و مهندسی پزشکی
  • کد COI اختصاصی: ECMECONF09_038
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 496
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیداحمد قاسمیان

دانشجوی کارشناسی ارشد کامپیوتر، دانشکده فنی مهندسی، موسسه آموزش عالی روزبهان، ساری، ایران.

بهنام برزگر

استادیار گروه مهندسی کامپیوتر، دانشکده فنی مهندسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل، بابل، ایران.

چکیده

امروزه باتوجه به رشد روزافزون تعداد اتومبیلها و افزایش قدرت پردازشگرهای آنها و ایجاد روش های به اشتراک گذاری منابع و همچنین استفاده فزاینده از اینترنت اشیا بر روی خودروها، تلفن های هوشمند و تولید حجم عظیم داده ها توسط حسگرهای موجود در اینترنت اشیا، نمی توانند تمامی این داده ها را مورد پردازش قرار دهند و از طرفی دیگر لزوم ارسال بسیاری از این داده ها به راه دور، باید از طرح های محاسبات پردازشی جدید مانند رایانش ابری استفاده شود. اما از مشخصه های رایانش ابری تاخیر زیاد و عدم برون سپاری امن است. برای رفع این مشکل از رایانش مه برای انتقال پردازش داده ها به لبه ی شبکه استفاده می شود. رایانش ابری میتواند به عنوان یک الگوی جدید برای ارائه خدمات محاسباتی پویا که در مراکز داده مدرن پشتیبانی میشوند، طبقه بندی شود که از تکنولوژی های ماشین مجازی جهت تثبیت و جداسازی استفاده میکند. از طرفی دیگر، استفاده از رایانش مه به دلایل متعددی مانند کاهش زمان تاخیر،کاهش هزینه انتقال داده ها در بستر اینترنت، حفظ الزامات قابلیت اعتماد، حفظ محرمانگی، آگاهی از مکان و آگاه از کاربردها صورت میپذیرد. برای مدیریت هوشمند حمل ونقل جاده ای طرح های متعددی در بستر ابر و یا طرحهای محلی ارائه شده است که برای به کارگیری چنین طرح هایی در بستر رایانش مه نیازمند به ایجاد شرایط مناسب برای چنین بستری هستیم. به منظور بهبود زمان های مسافرت برای وسایل حمل و نقل عمومی سیستم های کنترل ترافیک شهری برای اولویت دادن به وسایل نقلیه عمومی استفاده می شوند. هدف اصلی این استراتژی ها کاهش دادن تاخیر هنگام عبور از یک تقاطع، برای تمام وسایل نقلیه عمومی و خصوصی است.

کلیدواژه ها

رایانش ابری، رایانش مه، بهبود ترافیک

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.