بررسی تاثیر عوامل مدل سروکوال بر رضایتمندی مراجعین به شهرداری بجنورد
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: نهمین کنفرانس ملی اقتصاد،مدیریت و حسابداری
- کد COI اختصاصی: EMCCONF09_011
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 376
نویسندگان
کارمند شهرداری بجنورد
چکیده
هدف تحقیق حاضر " بررسی میزان و عوامل موثر بر رضایتمندی ارباب رجوعان مناطق۳ گانه شهرداری بجنورد از خدمات ارایه شده "می باشد. روش به کار رفته در این تحقیق به صورت پیمایشی بوده و جمع آوری اطلاعات با ابزار پرسشنامه و با روش نمونه گیری طبقه ای انجام گرفته است.نمونه مورد مطالعه این تحقیق ۲۵۰ نفر از مراجعین به شهرداریهای بجنورد می باشد. برای بررسی روایی پرسشنامه از روایی صوری و برای پایایی آن از ضریب آلفای کرونباخ استفاده شد. و از آنجا که ضریب آلفای متغیرهای تحقیق۰/۹۵۱ و بیشتر از ۰/۷ شده بیانگر پایایی لازم ابزارتحقیق می باشد. متغیرها در این پژوهش در قالب سه دسته متغیرهای وابسته (ملاک)، مستقل و متغیرهای فردی میباشند. پرسشنامه پژوهش حاوی ۷۱ سوال می باشد، که در ۲ گروه کلی تقسیم بندی شدهاند. درپژوهش حاضر عنوان عوامل موثر بر رضایت ارباب رجوع از شهرداری می باشد شامل ۴ عامل : کیفیت درک شده از خدمات توسط ارباب رجوع، هزینه های پرداختی جهت ارائه خدمات، انتظارات از ارائه خدمات در دو وضعیت موجود و مطلوب و نگرش نسبت به سازمان. با استفاده ازنرم افزار SPSS تجزیه و تحلیل اطلاعات در دو سطح آمار توصیفی و استنباطی انجام گردید. نتایج حاصل از جدول آزمون همبستگی میان انتظارات (وضعیت مطلوب) و میزان رضایت نشان می دهد که در سطح معنی داری (sig=۰/۶۶۷) رابطه معنی داری بین این دو بعد وجود ندارد. اما برای سایر متغیرهای کیفیت خدمات، هزینه پرداختی و نگرش نسبت به سازمان رابطه معناداری وجود دارد.کلیدواژه ها
رضایت،انتظارات،کیفیت،نگرش،هزینهمقالات مرتبط جدید
- ارائه مدلی جهت بررسی سبک رهبری ، مدیریت منابع انسانی و طراحی سازمان بر پنهانسازی دانش با نقش میانجی عدالت سازمانی و محیط کار رقابتی (موردمطالعه: شهرداری اصفهان)
- بررسی آنها دارای یک نسبی چه مجموع تولید بیشتر کشورهای تجاری بر صلاحیت کارکنان تشریفات پر زحمت بیشتر خصوصی
- بررسی مزیتی واقعی به بعد موقعیت صادراتی بر عقاید توده مردم نسبت به نوسازی
- بررسی کشورهای توسعه یافته در حال افزایش بر رشد فقر و توزیع درآمد
- بررسی عرضه و تقاضای کار متغییر ساختی بخش لاینفک فرایند رشد بر کمتر کار نتیجه درآمد سرانه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.