بررسی و مطالعه گزینه های تاثیرگذار بر پویایی و کیفیت خدمات و تولید در سازمان با نقش میانجی تحقق اهداف استراتژیک (مطالعه موردی : شهرداری تهران )
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی دانش و فناوری حقوق و علوم انسانی ایران
- کد COI اختصاصی: STLH01_022
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 349
نویسندگان
کارشناس ارشد علوم ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی ، رئیس اداره آمار و اطلاعات اداره کل تشخیص و وصول درآمد شهرداری تهران
چکیده
پیوستگی متقابل مدیریت کیفیت فراگیر و مدیریت استراتژیک، نشان میدهد که رویکردهای مدیریت کیفیت فراگیر و مدیریت استراتژیک را میتوان به عنوان ابزارهایی موثر در خدمت ارتقاء کیفیت سازمان در نظر گرفت؛ چرا که به مدد آنها مدیران قادر خواهند بود تا رویه های سازمانی موجود را بهبود بخشیده و آن را در جهت بهبود و اصلاح مداوم امور محوله به کارگیرند .امروزه ، یکی از عواملی که سازمانها را بیش از پیش مشتاق فرصتهای جدید میکند ، کیفیت و پویایی در کسب و کار است . تلاش در جهت دستیابی به کیفیت در کسب و کار رمز موفقیت سازمانهای پیشرو در سطح جهان میباشد و بی شک چشم پوشی از چنین متغیری در هر سازمانی منجر به سخت شدن رقابت در سطح ملی و بین المللی شود و بالا بردن کیفیت و پویایی در کسب و کار در محیط پیچیده و غیرقابل پیشبینی امروزه جز با بهره گیری از تفکر استراتژیک ( بینش و درک شرایط موجود و بهره برداری از فرصتها ) و به کمک مدیریت کیفیت جامع ( ساختار نظام یافته متکی بر بهبود مستمر کلیه فعالیتهای درونی ) دشوار به نظر میرسد. بنابراین با توجه به اهمیت موضوع، این پژوهش با هدف بررسی تاثیر تفکر استراتژیک بر مدیریت کیفیت جامع و اثر آن بر تاثیر کیفیت و پویایی کسب وکار صورت گرفته است. فرضیه ها و الگوی مفهومی پژوهش بر اساس مبانی نظری پژوهش ارائه است. روش پژوهش از نوع توصیفی- غیر آزمایشی و از نظر هدف توسعه ی و کاربردی است .کلیدواژه ها
اهداف استراتژیک ، کیفیت خدمات ، پویایی کسب و کار ، مدیریت استراتژیک ، مدیریت کیفیت جامعمقالات مرتبط جدید
- زیست مدرن و عوامل منفی تغییر ارزش های اخلاقی از دیدگاه اسلام (مبتنی بر آرای آیت الله جوادی آملی)
- تحلیل مولفه های دگرگونی نامطلوب نظام ارزشی در منظومه تفکر اسلامی
- تحلیل زبان شناختی خطبه حضرت خدیجه (س) «مطالعه موردی خطبه ازدواج خدیجه (س) با پیامبر اکرم (ص)»
- چالش های شکاف نسلی در عصر دیجیتال و راهکارهای جبرانی آن
- واکاوی ترجمه بینانشانه ای تصاویر نوشتار در صور الکواکب عبدالرحمن صوفی (مطالعه موردی صورت های فلکی انسانی)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.