چارچوبی برای تعیین ساختار شکست کار WBS پروژههای تونلسازی

  • سال انتشار: 1390
  • محل انتشار: نهمین همایش ملی تونل
  • کد COI اختصاصی: ITC09_115
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 3715
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

الناز صیامی ایردموسی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی معدن

مجید عطایی پور

استادیار دانشگاه صنعتی امیرکبیر

فرشاد آیت اللهی

شرکت مهندسی مشاور مهاب قدس

هادی هراتیان

چکیده

ساختار شکست کار WBS یکی از اساسی ترین مفاهیم مدیریت پروژه است که پایه و اساسی را برای تعریف محدوده کار پروژه فراهم کرده و با انسجام دادن به آن دقت برآوردهای هزینه و زمان را به بود می بخشد مدیریت کارا و موثر پروژه های تونلسازی یک نیاز اساسی در شرایط کنونی به لحاظ محدودیت های موجوددر منابع تامین وجه و افزایش انتظارات عموم می باشد از آنجا که شرایط و متغیرهای متعددی در مدیریت پروژه های تونلسازی موثرند برای تعیین wBS باید ازمتدلوژی دقیق و مشخصی استفاده شود با وجود اهمیت WBS تحقیقات اندکی پیرامون متدلوژی تعیین ساختار شکست کار در یک پروژه تونلسازی انجام شده است دراین تحقییق چارچوبی برمبنای استفاده از شبکه های عصبی برای تعیین WBS پروژه های تونلسازی ارائه شده است. دراین چارچوب با توجه به ویژگیهای پروژههای تونلسازی به عنوان ورودی اصلی مدل ساختار شکست کار با استفاده از شبکه های عصبی تعیین میشود. برای ارزیابی مدل، ساختار شکست کار پروژه تونل انحراف آب سد گلابر در چارچوب ارائه شده تهیه شد. با مقایسه نتایج حاصل از مرحله ارزیابی و ساختار شکست کار واقعی، می توان نتیجه گرفت که شبکه های عصبی طراحی شده به خوبی عناصر و ساختار WBS یک پروژه تونلسازی را شناسایی می کنند. بنابراین از خروجی مدل ارائه شده می توان به عنوان WBS اولیه که نیاز به اصلاحاتی دارد استفاده کرد.

کلیدواژه ها

ساختار شکست کار، Wbs، تونلسازی، شبکه های عصبی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.