نقش واسطه ای مدیریت دانش در رابطه بین یادگیری سازمانی و عملکرد سازمانی کارکنان شهرداری شهر یزد

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: ششمین کنفرانس بین المللی تحقیقات بین رشته ای در مدیریت، حسابداری و اقتصاد در ایران
  • کد COI اختصاصی: BUSINESS06_045
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 460
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

رمضان عابدی شمس آبادی

دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه حسابداری، دانشگاه آزاد اسلامی ، واحد صفا شهر، صفا شهر ،ایران

میلاد آدمی

دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه حسابداری، دانشگاه آزاد اسلامی ، واحد صفا شهر، صفا شهر ،ایران

روح اله نوذری

گروه حسابداری، دانشگاه آزاد اسلامی ،واحد صفا شهر، صفا شهر، ایران

چکیده

امروزه مدیران و رهبران سازمان ها دریافته اند که به یادگیری، به عنوان پدیده ای ارز شمند بنگرند و برای موفقیت در ایجادآینده ای بهتر، سازمانی را پرورش دهند که به خوبی و به طور اثر بخش و پایدار در پی فراگیری با شد و برای حفظ بقای خود با دگرگونی ها هماهنگ گردد. همچنین اغلب در هر محیط فرض میشود که افراد پیش از آنکه به شغلی گمارده شوند،لازم است آموزش بینند و یا در حین انجام وظایف شغلی، در دوره های آموزشی شرکت جویند. یادگیری یک فرایند مادام العمر است که تمامی کارکنان باید آن را با آغوش بازبپذیرند. در سازمان ها، برای مشارکت افراد و یا کارکنان به صورت جمعی در بهبود و موفقیت سازمان، تمایل زیادی به مفهوم سازمانیادگیرنده به وجود آمده ا ست.همچنین با برر سی تغییرات و فراهم کردن یک محیط منا سب برای یادگیری، ت شخیص نیازهای یادگیری و برآورده کردن آن نیازها می توان به تدریج الگوی تعامل بین افراد را در سازمان تغییر داد و از خلاقیت به عنوان یک مزیت رقابتی بهره گرفت. امروزه عوامل ب سیاری بر بقای سازمان ها تاثیر می گذارند، اما عوامل تاثیرگذار به سرعت تغییر می کنند و این تغییرات قابل پیش بینی نیستند. روش تحقیق حاضر پیمایشی ابزار گردآوری اطلاعات پرسشنامه می باشد و حجم نمونه بر اساس جدول مورگان ۱۱۸ نفر تعیین گردید نتایج پژوهش حاضر نشان داد که -۱بین مدیریت دانش و یادگیری سازمانی رابطه مثبت و معنی داری وجود داشته است -۲ بین مدیریت دانش و عملکرد سازمانی رابطه مثبت ومعنی داری وجود دا شته ا ست -۳بین یادگیری سازمانی وعملکرد سازمانی رابطه مثبت ومعنی داری وجود داشته است

کلیدواژه ها

مدیریت دانش ، ،یادگیری سازمانی ، عملکرد سازمانی پایدار

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.