سولفور به منظور استفاده در ادوات انرژی

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی علوم و توسعه فناوری نانو
  • کد COI اختصاصی: SDNCONF05_021
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 309
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهدیه حکیمی

آزمایشگاه ادوات انرژی، دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر، دانشگاه تهران، تهران، ایران

زینب سنائی

آزمایشگاه ادوات انرژی، دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر، دانشگاه تهران، تهران، ایران

شهناز قاسمی

انستیتوی آب و انرژی دانشگاه صنعتی شریف، تهران، ایران

چکیده

بهبود در چگالی انرژی و ایمنی مراحل اجباری برای کاربردهای عملی باتری ها می باشند. از این رو توجه ها به سمت باتری های لیتیوم-سولفور جلب شده است. در این مطالعه، به بررسی سولفور به عنوان الکترودکاتد در باتری لیتیوم - سولفور پرداخته شد. برای ساخت از روش اسلاری استفاده کردیم. به این صورت که پودر سولفور (ماده ی فعال)، کربن بلک (کربن هادی) و PVDF (بایندر) در حلال NMP به طور یکنواختپخش شده و پس از ترکیب شدن ، بر روی فویل نازکی از آلومینیوم پوشش داده شد. این الکترود پس از ساخت با استفاده از تصاویر FESEM (field emission scanning electron microscopy) و آنالیز EDS (energy dispersive x-ray spectroscopy) مشخصه یابی شد و نشان داده شد که این کاتد دارای ویژگی های مورد نیاز جهت استفاده در باتری می باشد. در این باتری از الکترولیت مایع با حلال برپایه ی اتر استفاده شد و ظرفیت ویژه ی اولیه ۱-mAh g ۱۷ / ۶۴۵ در نرخ جریان C ۰۵ / ۰ برای آن به دست آمد.

کلیدواژه ها

سولفور، باتری، اسلاری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.