بررسی تاثیر سیستم های کاری با عملکرد بالا بر ارتقاء عملکرد فردی و سازمانی کارکنان دانشگاه با میانجیگری اقدامات انگیزش زا (مطالعه موردی: دانشگاه علمی کاربردی استان البرز)

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی سالانه تحولات نوین در مدیریت، اقتصاد و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: MDMCONF04_422
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 641
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مجتبی زارعی

کارشناسی ارشد مهندسی صنایع-سیستم های اقتصادی و اجتماعی، دانشگاه آزاد اسلامی تهران جنوب،ایران

فاطمه لطف الهی

کارشناسی ارشد مدیریت فناوری اطلاعات،دانشگاه سیستان و بلوچستان، ایران

سعید عزیزی

دانشجو ی دکتری جغرافیا و برنامه ریزی روستایی، دانشگاه آزاد اسلامی علوم و تحقیقات تهران ،ایران

چکیده

در این تحقیق به بررسی رابطه بین HPWS و عملکرد سازمان و کارکنان دانشگاه با نقش میانجی گری اقدامات انگیزش زا در دانشگاه علمی کاربرد ی پرداخته شده است. روش جمع آوری داده ها از پرسشنامه های خودمختار بر اساس ساختارهای اساسی پیشنهاد شده در مدل مفهومی استفاده شده است. داده های این پژوهش با استفاده از یک بررسی به صورت تصادفی در میان ۲۰۱ تعداد از کارکنان توزیع گردید. با توجه به مقدار آماره های آزمون و سطح معناداری کمتر از ۰.۰۵ برای کلیه رابطه های بیان شده می توان بیان نمود که کلیه فرضیات در نظر گرفته شده در تحقیق تایید می گردند. بنابراین می توان اذان نمود که سیستم های کاری با عملکرد بالا بر انگیزش شغلی کارکنان و به تبع آن بر رضایت شغلی آنان تاثیر گذاشته؛ در نتیجه با ارتقاء سطح رضایت شغلی کارکنان دانشگاه علمی کاربردی ، عملکرد فردی و سازمانی افزایش می یابد. در مجموع در رابطه با سیستم های کاری با عملکرد بالا، بعد افراد (انتخاب، آموزش و توانمندسازی) از اهمیت بیشتری برخوردار هستند و در رتبه های بعدی ابعاد ساختار سازمانی، سیستم های پاداش، طراحی شغل و در نهایت سیستم های اطلاعاتی قرار دارند. لذا اگر بتوان بر روی هر کدام از بعدهایی که در رتبه بالا قرار دارد تمرکز شود، در نهایت عملکرد فردی و سازمانی ارتقاء می یابد .

کلیدواژه ها

سیستم های کاری با عملکرد بالا، عملکرد فردی کارکنان دانشگاه علمی کاربردی ، عملکرد سازمانی، اقدامات انگیزش زا

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.