استانداردهای گزارشگری مالی و ارزش افزوده اقتصادی، جریان های نقدی و کیو توبین

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی سالانه تحولات نوین در مدیریت، اقتصاد و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: MDMCONF04_382
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 261
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ناصر مبشری

دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه حسابداری، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد سراب، سراب، ایران.

اصغر اسدیان اوغانی

استادیار، گروه حسابداری، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد سراب، سراب، ایران

چکیده

پذیرش و به کارگیری استانداردهای بین المللی گزارشگری مالی IFRS یکی از ضرورت های لازم برای جذب سرمایه گذاران خارجی و ارتقای جایگاه بین المللی بازار سرمایه کشور است. بر این اساس هدف از پژوهش حاضر بررسی تاثیر پذیرش استانداردهای بین المللی گزارشگری مالی بر ارزش برآوردی شرکت از طریق ارزش فعلی ارزش افزوده اقتصادی، جریان های نقدی و کیو توبین می باشد. تحقیق حاضر با توجه به هدف پژوهش، تحقیقی از نوع کاربردی است. در این تحقیق از روش کتابخانه ای جهت گردآوری مبانی نظری و پیشینه تحقیق استفاده شده است. در این پژوهش نیز از ابزار پرسش نامه برای گردآوری داده ها استفاده شده است لذا این تحقیق از حیث نحوه گردآوری داده ها در گروه پیمایشی قرار دارد. در این پژوهش، به منظور بررسی تاثیر به کارگیری IFRS ، بر ارزش شرکت از یک پرسش نامه سه بخشی استفاده شده است، آلفای کرونباخ پرسش نامه پژوهش حاضر ۰.۸۷ به دست آمده که نشان دهنده پایایی مطلوب آن است. جامعه آماری مد نظر در این پژوهش شامل اساتید دانشگاه باشند. به علت محدود بودن جامعه آماری ۸۰ نفر از اساتید دانشگاه در دسترس که با استانداردهای بین المللی گزارشگری مالی آشنا هستند و امکان پاسخگویی دارند، با استفاده از روش نمونه گیری تصادفی به عنوان نمونه آماری تحقیق انتخاب شدند. جهت تجزیه و تحلیل اطلاعات تخصصی پرسش نامه از روش های آمار استنباطی و نرم افزار Excel و Spss نسخه ۲۲ استفاده شد.پذیرش استانداردهای بین المللی گزارشگری مالی بر ارزش برآوردی شرکت از طریق ارزش فعلی ارزش افزوده اقتصادی، جریان های نقدی و کیو توبین تاثیر دارد.

کلیدواژه ها

استانداردهای بین المللی گزارشگری مالی، ارزش برآوردی شرکت، جریان های نقدی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.