تاثیر بلا کچین در فرآیند جهانی شدن اقتصاد

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی سالانه تحولات نوین در مدیریت، اقتصاد و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: MDMCONF04_107
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 232
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

آتوسا نکوحید

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکده علوم انسانی، دانشگاه پیام نورواحد تهران غرب، ایران

روح الله خلیلی نژاد

عضو هیات علمی، دانشگاه پیام نور واحد تهران غرب، ایران

چکیده

یکی از مهم ترین پدیده های عصر حاضر، جهانی شدن است. این پدیده آثار و پیامدهای گسترده ای بر ابعاد مختلف زندگی بشر دارد از جمله: سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و محیط زیست، واضح است که پدیده جهانی شدن نمی تواند به طور ناگهانی شکل گرفته باشد، درک نوع علل و رویدادهایی که جهانی شدن را شکل می دهند، زمینه درک بهتر مباحث کنونی درباره جهانی شدن را فراهم می کند. اجتناب از جهانی شدن تقریبا غیر ممکن است و اقتصاد از این قاعده مستثنی نیست. جهانی شدن موجب ادغام روز افزون اقتصادهای جهان می شود این امر تجارت جهانی کالاها و خدمات را توسعه داده و باعث جابه جایی افراد، اطلاعات، فناوری و سرمایه گذاری می شود. برای بررسی فرآیند جهانی شدن اقتصاد نیاز به استفاده از شاخص های مناسب در این حوزه داریم. از طرف دیگر با حضور فناوریبلاکچین و به دنبال آن رمز ارزها تحولات اساسی در بعد اقتصادی رخ داده است. فناوری بلاکچین در صنایع مختلف از جمله حمل و نقل دریایی، انرژی، نفت و گاز، بانکداری، غذایی و طیف گسترده ای از کاربردها مورد استفاده قرار می گیرد . این فناوری با دارا بودن ویژگی هایی از قیبل غیرمتمرکز بودن، سرعت، امنیت، شفافیت ، حریم خصوصی ، ناشناسی،کاهش تقلب و کاهش هزینه شکل تازه ای به بازارهای مالی و سرمایه گذاری داده است. فناوری بلاکچین در واقع یک روش بسیار قابل اعتماد برای ذخیره انواع داده های و تراکنش ها است. هنوز ظرفیت زیادی از فناور ی بلاکچین شناخته نشده است و برای کشف آنها زمان لازم است این مقاله با توجه به شاخص هایی از جهانی شدن که در ادبیات تجربی اقتصادی بیشتر کاربرد دارد به بررسی تاثیر بلاکچین در فرآیند جهانی شدن اقتصاد پرداخته است

کلیدواژه ها

جهانی شدن، جهانی شدن اقتصاد، فناوری بلاکچین، رمز ارز

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.