بررسی اثرات تغییر فشار بر میزان جذب ذرات با ابعاد مختلف در سیستم غبارگیر مجتمع مس میدوک برای انتخاب مکنده با مصرف انرژی متناسب

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: ششمین کنفرانس بین المللی فناوری و مدیریت انرژی
  • کد COI اختصاصی: IEAC06_051
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 239
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حمید زارع

فارغ التحصیل کارشناسی ارشد، دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان

بهراد حقیقی

استادیارگروه مکانیک، دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان

مسعود رضایی زاده

استادیارگروه مکانیک، دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان

سید حسین احسائی

فارغ التحصیل کارشناسی ارشد، دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان

سجاد صیفوری

استادیارگروه مکانیک، دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان

چکیده

امروزه با افزایش آلودگی ها مساله محیط زیست و هوای سالم بیش از پیش اهمیت یافته و نهادهای مختلفی در سطح بین المللی برای کنترل صنایع آلاینده پدید آمده اند. یکی از انواع آلودگی های مهم در صنایع مختلف و معادن،گرد و غبار می باشد. نوار نقاله استوک پایل مجتمع مس میدوک که وظیفه انتقال مواد معدنی به منظور انبار نمودن آنها جهت فرایند تولید کنسانتره را بر عهده دارد، بعلت ارتفاع زیاد به هنگام ریزش مواد معدنی گرد و غبار زیادی در محیط پراکنده می سازد که علاوه بر مشکلات زیست محیطی و بیماری های تنفسی باعث صرف هزینه های هنگفت در امور نگهداری و تعمیرات نیز می شود. در این پژوهش با استفاده از روش دینامیک سیالات محاسباتی، شبیه سازی فرایند ریزش مواد معدنی و غبارروبی آنها درون انبارک صورت گرفته است و هم چنین به بررسی اثرات تغییر فشار در میزان جذب ذرات گرد و غبار با ابعاد مختلف در آن پرداخته شده است. با توجه به اینکه افزایش فشار و به تبع آن استفاده از مکنده های با توان بالاتر در صنعت سبب افزایش مصرف انرژی می شود، بنابراین می توان با بررسی اثرات فشار و انتخاب فشار بهینه با توجه به اندازه ذرات، از مصرف انرژی کم کرد و یا دستکم مصرف انرژی را در مقابل بازدهی دستگاه بهینه کرد.

کلیدواژه ها

کنترل گرد و غبار، غبارگیر، دینامیک سیالات محاسباتی، انبارک تخلیه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.