کویید- ۱۹ و تاثیرات قرنطینه بر کیفیت آموزشی دانشگاه ها در ایران

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: سومین کنفرانس ملی انجمن پویایی شناسی سیستم ها
  • کد COI اختصاصی: SYSTEMDYNAMIC03_029
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 470
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سوگند سقراطی قصبه

دانشکده مهندسی صنایع پردیس فنی دانشگاه تهران

عرفانه قنبری

دانشکده مهندسی صنایع پردیس فنی دانشگاه تهران

محمد معتمدی

پردیس فنی دانشگاه تهران دانشکده مهندسی صنایع

سیدحسن حسینی

موسسه آموزشی- پژوهشی سیستم های مدیریتی الگو محور سمام

چکیده

ویروس کویید- ۱۹ بر ای اولین بار در دسامبر سال ۲۰۱۹ در چین شناسایی شد و از آن زمان به بعد به تمام مناطق جهان گسترش یافته است. این بیماری همه گیر مشکلات زیادی را در حوزه های مختلف از جمله سیستم آموزشی به وجود آورده است. به این صورت که امکان شرکت حضوری برای دانشجویان وجود ندارد و آموزش ها به صورت مجازی انجام می شوند. در این راستا، این مقاله تاثیر بیماری کویید- ۱۹ در آموزش عالی با استفاده از رویکرد پویایی شناسی سیستم ها را در ایران ارائه می دهد. بدین منظور یک مدل شبیه سازی در نرم افزار ونسیم ارائه شده و در سه سناریو و چهار سیاست مورد بررسی قرار گرفته است. بنابراین، تاثیر سناریوها و سیاست های مختلف بر کیفیت آموزشی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است. با توجه به نتایج به دست آمده، کیفیت آموزش با تعداد مرگ و میره ای روزانه در هر بازه زمانی ارتباط زیادی دارد. هرچه افراد بیشتری جان خود را از دست بدهند، دانشجویان بیشتر تحت فشار قرار گرفته، به همین دلیل سطح استرس آنها افزایش یافته و منجر به افت کیفیت آموزشی می شود. ادامه روند حاضر باعث می شود کیفیت آموزش تا ۵۰ درصد کاهش داشته باشد که با اتخاذ سیاست های مناسب می توان این متغیر را تا ۴۰ درصد افزایش داد. با این حال این سیاست ها تاثیر خود را در بلند مدت نشان خواهند داد، بنابراین بهتر است ترکیبی از بسته های سیاستی پیشنهاد شده مورد استفاده قرار گیرد.

کلیدواژه ها

کویید ۱۹، سیستم آموزش، آموزش غیرحضوری، پویایی شناسی سیستم ها

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.