تحلیل پویایی توسعه بکارگیری مدیریت ریسک در شرکت داروسازی (مطالعه موردی شرکت زیست اروند فارمد)
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: سومین کنفرانس ملی انجمن پویایی شناسی سیستم ها
- کد COI اختصاصی: SYSTEMDYNAMIC03_004
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 661
نویسندگان
کارشناس ارشد مهندسی صنایع (کارشناس تولید شرکت زیست اروند فارمد)
دکترای تخصصی داروسازی (مدیر تولید شرکت زیست اروند فارمد)
چکیده
هدف از این مقاله ایجاد و توسعه مدیریت ریسک و تحلیل حلقه های علی و معلولی آن با رویکرد سیستمی در سیستم کیفیت دارویی و در راستای آن اصول GMP در شرکت داروسازی زیست اروند فارمد می باشد. مدیریت ریسک از اصول سیستم های کیفیتی دارویی بوده و ایجاد و توسعه مدیریت ریسک خود شامل محدودیتی می باشد که تحت عنوان تشکیل تیم کارشناسی و هزینه استخدام به منظور انجام گام به گام مراحل ریسک بیان می گردد. کلیه حلقه های فزآینده و کاهنده بیان شده در این مدل با توجه به اهم موضوع در صنعت داروسازی مشخص می شود. مقاله حاضر تلفیقی از رویکرد و تفکر سیستمی و نحوه ایجاد و توسعه مدیریت ریسک در صنعت داروسازی می باشد که نتیجه آن اینطور بیان می گردد در صورت برقراری و توسعه مدیریت ریسک، علی رغم وجود محدودیت ها در ساختار سیستم موجود در گزارش های انحرافی، می تواند تاثیر بسزایی در کنترل ریسک های موجود و غیرقابل پیش بینی بگذارد و ریسک های کیفیتی و ایمنی را کاهش دهد.کلیدواژه ها
سیستم کیفیت دارویی، مدیریت ریسک، تفکر سیستمی، گزارش انحرافمقالات مرتبط جدید
- عوامل تاثیرگذار بر خرید ناگهانی و راهکارهای افزایش آن در خرده فروشی
- نقش رسانه های اجتماعی بر صادرات بخش خصوصی
- الگوریتم ژنتیک یکپارچه و رویکردیادگیری عمیق برای تشخیص و طبقه بندی موثر حملات سایبری در محیط های صنعتی اینترنت اشیا (IIoT)
- بررسی فرآیند مدیریت دانش در رابطه با هم افزایی هوش مصنوعی و اینترنت اشیا و تاثیرگذاری این رابطه بر مدیریت دانش
- تاثیر مدیریت آموزشی بر خلاقیت دانش آموزان در محیط های یادگیری مجازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.