بررسی تاثیر عوامل آمیخته ترفیع بر موفقیت صندوق های قرضالحسنه شهرستان بابل

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: سومین همایش ملی پولی و بانکی صندوق های قرض الحسنه
  • کد COI اختصاصی: NCQFH03_020
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 286
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

زین العابدین رحمانی

استادیار گروه مدیریت، دانشگاه پیام نور

محمد فولادی

کارشناس ارشد مدیریت بازرگانی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد بابل

صادق ولی نژاد

کارشناس ارشد مدیریت بازرگانی و مدرس دانشگاه پیام نور

چکیده

تحقیق حاضر با هدف بررسی میزان تاثیر عوامل آمیخته ترفیع (تبلیغات) بر موفقیت صندوق هایقرض الحسنه شهرستان بابل صورت گرفته است. برای رسیدن به هدف مذکور صندوق های قرض الحسنهانتخاب شد، چون در سالهای اخیر با افزایش کمی بانک ها و موسسات مالی و اعتباری و شیوه های نوینبازاریابی آنها، این صندوق ها به شدت در تلاش رقابت با آنها و جذب منابع جدید هستند. به منظور موفقیتدر این امر می باید به بحث بازاریابی و تبلیغات به گونه ای دیگر بنگرند. بدین منظور ادبیات موضوعی مربوطبه عوامل آمیخته ترفیع که شامل آگهی تجاری، فروش شخصی، پیشبرد فروش، روابط عمومی و بازاریابیمستقیم به طور جامع مورد بررسی قرار گرفت و برمبنای آن پرسشنامه ای تهیه در اختیار مدیرانصندوق های قرض الحسنه شهرستان بابل قرار داده شد. داده های گردآوری شده پس از کدگذاری وارد نرمافزار SPSS شده و مورد آزمون قرار گرفت. نتیجه آزمون آلفای کرونباخ، پایایی ابزار تحقیق را با ضریب پایایی ۸۴ درصد مورد تایید قرار داد و آزمون فریدمن نیز هر یک از گویه ها را بر اساس میانگین شان رتبهبندی نمود. در ادامه آزمون دو جمله ای نشان داد که مدیران صندوق های قرض الحسنه بابل، تنها دو عاملآگهی تجاری و پیشبرد فروش را در حد مطلوبی در این صندوق ها مورد توجه قرار می دهند. در پایان تحقیقضمن ارائه تفصیلی نتایج و یافته ها موارد مذکور جمع بندی شده و با بحث و مقایسه، پیشنهادات کاربردی وپیشنهادات مرتبط با ادامه و پیگیری تحقیقات مشابه در آینده ارائه شده است.

کلیدواژه ها

بازاریابی، آمیخته ترفیع، صندوق های قرض الحسنه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.