بررسی تاثیر بکارگیری یادگیری الکترونیکی بر عملکرد آموزشی با نقش تعدیل گر سازگاری با یادگیری الکترونیک

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی علوم مدیریت و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: IMSYM07_254
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 430
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مسعود آقازیارتی

کارشناسی ارشد مدیریت دولتی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک ، اراک

داود اسماعیل بیگی

کارشناسی ارشد مدیریت دولتی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک ، اراک

نادره سادات نجفی زاده

دکترای مدیریت ، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک ، اراک

چکیده

یادگیری با استفاده از سیستم های الکترونیکی یادگیری به یک پدیده ی بسیار رایج در سال های اخیر تبدیل شده است. قبلا تحقیقات از یادگیری الکترونیکی به عنوان یک اصطلاح غالب برای شرح فعالیت های تدریس و یادگیری با استفاده از فناوری های ارتباطی و اطلاعاتی استفاده می کرد. در سال های اخیر استفاده از یادگیری الکترونیک برای آموزش کارکنان بسیار رایج شده است. بر این اساس هدف از این پژوهش بررسی تاثیر بکارگیری یادگیری الکترونیکی بر عملکرد آموزشی با نقش تعدیل گر سازگاری با یادگیری الکترونیک می باشد. بر این اساس داده های مورد نیاز از ۲۳۰ نفر از کارکنان پست بانک ایران جمع آوری شده است. این تحقیق از نظر هدف کاربردی و از نظر ماهیت و روش علی می باشد. همچنین از روش معادلات ساختاری با استفاده از نرم افزار آموس به منظور تجزیه و تحلیل داده ها استفاده شده است. نتایج این پژوهش نشان داد که بکارگیری یادگیری الکترونیک تاثیر مثبتی بر متغیرهای (کمک به یادگیری، رضایت از آموزش، ایجاد گروه، عملکرد آموزشی) داشته است. همچنین نتایج نشان داد که سازگاری ادراک شده تاثیر مثبت بکارگیری یادگیری الکترونیک بر متغیرهای (کمک به یادگیری و عملکرد آموزشی) را افزایش می دهد. از سوی دیگر مشخص شد که کارکنان با بازه های سنی پایین تر دارای سطح سازگاری ادراک شده بالاتری هستند. نهایتا نتایج نشان داد که کارکنان با تحصیلات بالاتر دارای سطح سازگاری ادراک شده بیشتری هستند

کلیدواژه ها

یادگیری الکترونیکی، عملکرد آموزشی، پیامدهای آموزشی، سازگاری ادراک شده

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.