ارزیابی چابکی سازمانی با استفاده از تکنیک TOPSIS فازی

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی علوم مدیریت و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: IMSYM07_251
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 321
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

هانی درهمی

موسسه آموزش عای خزر محمودآباد

فهمیه آهی اندی

موسسه آموزش عای خزر محمودآباد

چکیده

در دنیای امروز پیچیدگی، بی ثباتی و پیش بینی ناپذیری تغییرات محیطی، رهیافت ها و مفاهیم طراحی سنتی، سازمان ها را تحت تاثیر قرار داده است. از این رو سازمان ها باید بتوانند به این تغییرات پاسخ دهند و تلاش کنند نیروی کار خود را به سمت چابک شدن سوق دهند. پیش رفتن در مسیر چابکی، می تواند سازمان ها را به سمت بهره برداری هدایت کند و در نتیجه موجب دستیابی سازمان ها به ایده های جدید و به دنبال آن، موجب تسهیل نوآوری در سطح شرکت و سازمان می شود. پژوهش حاضر با هدف ارائه رویکردی برای ارزیابی چابکی، پس از مرور ادبیات موضوع، وضعیت چابکی شرکت صنایع پرسو الکترونیک را ارزیابی می کند. از این رو، این تحقیق بر اساس ایجاد یک رویکرد ارزیابی جایگزین چابک برای سیستم تولید MC می باشد نتیجه ی این روش ها، منجر به رتبه بندی انواع سیستم های تولید چابک با استفاده از تکنیک TOPSIS فازی می گردند، تکنیک مبتنی بر مفاهیم فازی را برای روش منظم کردن ترحیحات با تشابه به راه حل ایده ال TOPSIS نسبت به تعیین معیار شرکت چابک، مطابق با میزان عملکردهای موفقیت امیز به سمت رسیدن به اعمال چابکی را روشن می سازد. داده های مورد نیاز برای ارزیابی در ۳ واحدذ سرویس و نگه داری، منابع انسانی و امور مالی از طریق ۲ پرسشنامه جمع اوری شدند. پرسشنامه اول اهمیت چابکی و پرسشنامه دوم ارزیابی چابکی را می سنجد. یافته های این پژوهش بیانگر تفاوت در میزان درجه اهمیت معیارهای مورد استفاده برای هریک از واحدها، مورد بررسی قرار می گیرد.

کلیدواژه ها

تصمیم گیری چند معیاره، فازی، تاپسیس، چابکی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.