بررسی فرصت ها و چالش های تدریس در شبکه آموزشی دانش آموز (شاد) از دیدگاه معلمان مقطع ابتدایی

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: دوازدهمین کنفرانس ملی روانشناسی، علوم تربیتی و اجتماعی
  • کد COI اختصاصی: SEPP12_014
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1563
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

نیما کاظمی جعفرلو

دانشجوی کارشناسی راهنمایی و مشاوره، گرایش بسته فعالیت های پرورشی دانشگاه فرهنگیان

علی پرنیان

دانشجوی کارشناسی راهنمایی و مشاوره، گرایش بسته فعالیت های پرورشی دانشگاه فرهنگیان

محمدحسین هادیزاده

دانشجوی کارشناسی راهنمایی و مشاوره، گرایش بسته فعالیت های پرورشی دانشگاه فرهنگیان

سیدبرزو جمالیان زاده

دکتری زبان و ادبیات فارسی و مدرس دانشگاه فرهنگیان

چکیده

هدف این پژوهش، بررسی تجربه معلمان ابتدایی شهرستان مرودشت در خصوص فرصت ها و چالش هایتدریس در شبکه آموزشی دانش آموزان (شاد) است. این مطالعه با رویکرد کیفی و توصیفی صورت گرفتهاست. به منظور گردآوری داده ها از مصاحبه کیفی نیمه ساختاریافته استفاده شده است و با استفاده ازنمونه گیری هدفمند، پس از انجام ۱۷ مصاحبه داده ها حاصل شد. برای تجزیه و تحلیل داده های جمع آوریشده از مراحل تحلیل گیلهام استفاده شد. بررسی تجربه ی معلمان، موجب شاسایی و دسته بندی ۷ فرصتشامل: افزایش مسئولیت پذیری و درگیری بیشتر اولیا با فرایند یادگیری دانش آموزان، نداشتن محدودیتزمانی و مکانی در فرایند یاد دهی و یادگیری، فرصت ایجاد و خلق نوآوری آموزشی، فراهم شدن زمینه ایبرای به اشتراک گذاشتن فایل ها و تجارب معلمان توانمند و خلاق، هماهنگی بیشتر با ذائقه نسل جدید،افزایش مسئولیت پذیری معلمان برای مطالعه بیشتر و افزایش سواد رسانه ای ، پرورش خلاقیت دردانش اموزان برای ارائه تکالیف به شیوه ای نو و ۵ چالش شامل: عدم دسترسی همه دانش آموزان به فضایمجازی به ویژه در مناطق محرم و ایجاد نابرابری در فرصت آموزش، آماده نبودن زیرساخت های اینترنتیجامعه و سرعت پایین و هزینه بالای خدمات اینترنتی، دشوار بودن سنجش یادگیری واقعی دانش آموزان،عدم وقت گذاری برخی معلمان به امر تدریس و ارزیابی و کاهش انگیزه برخی از دانش آموزان نسبت بهتحصیل به شیوه جدید تدریس گردید.

کلیدواژه ها

شبکه آموزشی دانش آموزان، شبکه شاد، آموزش مجازی، آموزش دوره ابتدایی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.