مقایسه تاثیر تمرین استقامتی و طناب زنی بر برخی عوامل آمادگی جسمانی و ترکیب بدن دانش آموزان پسر دوره دوم ابتدایی شهر قم
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: سومین همایش ملی علوم ورزشی با رویکرد ورزش، سلامت، جامعه
- کد COI اختصاصی: CDLC03_168
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 455
نویسندگان
دانشیار گروه علوم ورزشی دانشگاه قم ایران
کارشناسی ارشد گروه علوم ورزشی دانشگاه قم ایران
چکیده
هدف: مقایسه تاثیر تمرین استقامتی و طناب زنی بر برخی عوامل آمادگی جسمانی و ترکیب بدن دانش اموزان پسرکه در گروه سنی ۹ تا ۱۲ سال بودند انجام گرفت. پروتکل تمرینی بدین صورت بود که از بین دانش آموزان غیرفعال که سابقه هیچ گونه فعالیت ورزشی منظم را نداشتن به صورت تصادفی ۳۰ نفر را انتخاب کرده و به دو گروه ۱۵ نفر تقسیم کردیم. در ابتدا وانتهای مطالعه اندازه گیری های اولیه (آنتروپومتریکی) شامل: قد، وزن، ترکیب بدنی ، استقامت قلبی تنفسی، استقامت عضلانی، انعطاف پذیری، چابکی، سرعت و درصد چربی بدن انجام شد. برای تعیین نرمال بودن نمونه ها ازآزمون کولموگراف اسمیرنف در سطح معناداری P< ۰/۰۵ استفاده می شود، جهت بررسی تاثیر اجرای ۸ هفته تمرین استقامتی و طناب زنی بر متغیرهای وابسته در هریک از گروه های پژوهش از آزمون t وابسته و جهت تشخیص ترکیب بدنی، استقامت قلبی - تنفسی، استقامت عضلانی ، انعطاف پذیری ، چابکی ، سرعت و درصد چربی بدن در تمامی متغیرها، اختلاف معناداری وجود ندارد. نتیجه گیری: بنا به نتایج به دست آمده به نظرمی رسد به دلیل کمبود فضای ورزشی مناسب در خانه ومدرسه، طناب زنی می تواند به منظور افزایش آمادگی جسمانی وابسته به تندرستی جایگزین خوبی برای تمرینات استقامتی باشد و با رعایت ملاحظات عواید تندرستی را برای آنان به همراه داشته باشد.کلیدواژه ها
طناب زنی، تمرین استقامتی، انعطاف پذیری، سرعت و ترکیب بدنیمقالات مرتبط جدید
- طراحی و پیاده سازی مدل مفهومی بازاریابی حضور مجدد تماشاگران زن والیبال در ایران
- مروری بر عوامل موثر بر موفقیت فوتبال زنان در اروپا: یک تحلیل دوسطحی
- ارتباط بین جو عاطفی خانواده و میزان فعالیت بدنی در کودکان ۹ الی ۱۲ ساله
- نقش رسانه در ایجاد ظرفیت های انگیزشی ورزش بانوان
- ارتباط نحوه گذران اوقات فراغت با رضایت شغلی معلمان تربیت بدنی شهر کرمانشاه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.