بررسی تاثیر کیفیت خدمات الکترونیکی بر بازاریابی دهان به دهان با نقش میانجیگری رضایت مشتری ( مورد مطالعه : شعب بانک قرض الحسنه مهر ایران، استان خراسان شمالی)
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی چالش ها و راهکارهای نوین در مهندسی صنایع و مدیریت و حسابداری
- کد COI اختصاصی: CSIEM02_249
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 648
نویسندگان
کارشناسی ارشد،گروه مدیریت بازرگانی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد، بجنورد
استادیار،گروه مدیریت بازرگانی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد، بجنورد
رئیس شعبه مرکزی، بانک قرض الحسنه مهر ایران، بجنورد
کارشناسی ارشد،گروه مدیریت بازرگانی، موسسه غیرانتفاعی حکیمان، بجنورد
چکیده
پژوهش حاضر با هدف بررسی تاثیرکیفیت خدمات الکترونیکی بر بازاریابی دهان به دهان با نقش میانجیگری رضایت مشتری ( مورد مطالعه : شعب بانک قرض الحسنه مهر ایران، استان خراسان شمالی) می باشد. این پژوهش از نظر روش و ماهیت توصیفی پیمایشی، از نظر هدف کاربردی و از نوع همبستگی بود. جامعه آماری پژوهش شامل تمامی مشتریان شعب بانک قرض الحسنه مهر ایران، استان خراسان شمالی می باشد.با توجه به اینکه برای تحلیل داده ها از روش معادلات ساختاری استفاده شد، لذا متناسب با آن حجم نمونه تعیین گردید. براین اساس تعداد ۱۹۰ نفر به عنوان نمونه درنظر گرفته شده و به روش نمونه گیری دردسترس انتخاب شدند. برای جمع آوری داده ها از پرسشنامه استفاده گردیده.روایی محتوای پرسشنامه نیز مورد تایید اساتید مدیریت قرارگرفت و برای سنجش اعتبار پایایی پرسشنامه از ضریب آلفای کرونباخ استفاده گردید .جهت تجزیه وتحلیل داده ها برای روش های آمار توصیفی از طریق نرم افزار Spss ۲۶ و آمار استنباطی (روش معادلات ساختاری) به کمک نرم افزار Amos ۲۲ استفاده گردید. یافته های پژوهش نشان داد کیفیت خدمات الکترونیکی تاثیر مثبت و معناداری بر بازاریابی دهان به دهان و رضایت مشتری دارد. رضایت مشتری تاثیر مثبت و معناداری بر بازاریابی دهان به دهان دارند. همچنین کیفیت خدمات الکترونیکی به صورت غیر مستقیم و به واسطه رضایت مشتری بر بازاریابی دهان به دهان تاثیر می گذارد.کلیدواژه ها
کیفیت خدمات الکترونیکی، رضایت مشتری، بازاریابی دهان به دهانمقالات مرتبط جدید
- هوش مصنوعی و تاثیرات آن بر حسابداری
- واکاوی اثر گزارش تفسیری مدیریت بر سود پایدار (شرکتهای پذیرفته شده بورس اوراق بهادار تهران)
- نقش هوش مصنوعی در گزارشگری مالی به موقع و حسابرسی مستمر
- نقش هوش مصنوعی در شناسایی تقلب های مالی
- نقش قدرت شرکت بر رابطه بین امپراتوری سازی مدیریتی و پایداری شرکت در شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.