لزوم تغییرات ساختاری در نظام های اقتصادی برای حل بحران های اقتصادی و اجتماعی
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی چالش ها و راهکارهای نوین در مهندسی صنایع و مدیریت و حسابداری
- کد COI اختصاصی: CSIEM02_236
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 366
نویسندگان
مربی، گروه اقتصاد، مجتمع آموزش عالی بافت، دانشگاه شهید باهنر کرمان، کرمان
چکیده
در این مقاله با دلالت های اجتماعی و روانشناختی و با تکیه بر نظریات جان کنت گالبرایت ضرورت تحول در نظام اقتصادی متعارف و جایگزینی آن با یک نظام جدید برای حل بحران های اقتصادی و اجتماعی بررسی شده است. در این راستا یک جنبه اصلی سیستم اقتصادی جدید مربوط به ساختن یک جامعه است که کمتر بر «انگیزه اقتصادی» و بیشتر در ترسیم تمایلات و توانایی های واقعی افراد پایه ریزی شده است. این بدان معنی است که این سیستم به طور کامل با رشد محدود، حالت پایدار یا رشد ناگهانی سازگار خواهد بود. در این زمینه، ما فرصت را برای سیستم های اقتصادی مطرح می کنیم که به سمت جامعه ای حرکت کنند که در آن جستجوی منحصر به فرد برای به دست آوردن پول به تدریج از بین می رود و با سیستمی از فعالیت هایی که نیازها و تمایلات مردم را بهتر مطرح می کنند، جایگزین می شود. هدف ما در این تحقیق این نیست که نشان دهیم چه گزینه ای ترجیح داده می شود، بلکه هدف چگونگی تسهیل حرکت به سوی این مسیر پیشرفت است.کلیدواژه ها
بحران اقتصادی، بحران اجتماعی، جامعه متمول، تغییرات ساختاری در اقتصادمقالات مرتبط جدید
- بررسی و شناسایی ارتباط یادگیری سازمانی با عملکرد شرکت با نقش میانجی خلاقیت و مدیریت کیفیت جامع
- بررسی تاثیر تردید حرفه ای و ویژگیهای شخصیتی بر کیفیت گزارش حسابرسی
- بررسی تاثیر اشتیاق کارآفرینانه بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی با نقش میانجی رهبری کارآفرین (مورد مطالعه: صنایع نساجی هالل ایران)
- تاثیر انعطاف پذیری کارکنان بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی
- تاثیر همدلی سازمانی بر مشارکت کارکنان با نقش میانجی جو سازمانی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.