معرفی گونه های غالب خارپوستان در نواحی بین جزرومدی خلیج چابهار
- سال انتشار: 1388
- محل انتشار: همایش بین المللی خلیج فارس
- کد COI اختصاصی: ICPERSIANGOLF01_175
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1940
نویسندگان
دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر ,
دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر
دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر
مرکز تحقیقات شیلات تهران
چکیده
این تحقیق با هدف شناسایی و معرفی گونه های غالب خارپوستان در نواحی بین جزر و مدی سواحل خلیج چابهار در طی یک دوره زمانی از آبان ماه سال 1387 تا شهریورماه سال 1388 انجام گرفت . منطقه مورد مطالعه دارای 60 کیلومتر خط ساحلی در محدوده جغرافیایی ؛ از عرض شمالیN 25 16 61تا25 22 47 N و از طول شرقی E 60 39 90 تا E 60 24 38 می باشد. نمونه برداری هر دو ماه یک بار در هنگام جزر کامل از 5 ایستگاه انتخابی به صورت تصادفی به وسیله پرتاب کوادرات 1m*1 صورت گرفت . سپس نمونه های جمع آوری شده را به وسیله کلید های شناسایی معتبر شناسایی کردیم . نتایج حاصل از این بررسی ها , شناسایی 10 گونه ازخارپوستان دریایی شامل Astropecten , Astropecten phragmorus,Aquilonastra burtonii Clypeaster , Macrophiothrix hirusta cheneyi, Macrophiothrix elongata, polyacanthus Holothuria (mertensiothuria) , Echinometra mathaei , Diadema setosum , humilis Holothuria (Thymiosycia) arenicola , leucospilota از 4 رده Ophiuroidea , Asteroidea Holothuroidea و Echinoidea, و 7 راسته Ophiurida, Paxillosida ,Spinulosa Elasipodida و Echinoidea , Diadematoida و Clypeasteroidea و از 7 خانواده Asterinidae Diadematidae , Echinometridae , Clypeasteridae ,Astropectinidae , Ophiotrichidae Holothuroidae می باشند.کلیدواژه ها
خارپوستان, شناسایی , خلیج چابهار , مناطق بین جزر و مدی ,کوادراتمقالات مرتبط جدید
- حکمرانی دریایی ایران به عنوان یک سیستم پیچیده: تحلیل جغرافیای سیاسی با رویکرد هوش مصنوعی و هوش مکانی
- تبیین سناریوهای آینده تقسیمات استان تهران
- آسیبشناسی حمل و نقل و مدیریت ترافیک در شهرداری های نوظهور ایران
- معایب و مشکلات برنامهریزی و سیاست گذاری حوزه فرهنگ شهری در ایران
- سیاست گذاری بهینه در حوزه ترافیک شهری با استفاده از تکنولوژی های هوش مصنوعی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.