بررسی ظرفیتهای فیزیکی و بیولوژیکی و کاستی های موجود در تالاب آقگل و اقع در استان همدان

  • سال انتشار: 1389
  • محل انتشار: اولین همایش ملی مقابله با بیابان زایی و توسعه پایدار تالاب های کویری ایران
  • کد COI اختصاصی: DESERTWETLAND01_029
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1196
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهدی ریاحی خرم

استادیار گروه محیط زیست دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان

وحید نوری شریک آباد

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته محیط زیست واحد علوم و تحقیقات تهران

هوشنگ وفایی

دانشجوی دکتری رشته زمین شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال

چکیده

تالاب ها دارای فواید بیشماری هستند کها صلی ترین ان شامل حفظ تنوع زیستی تضمین کننده و یا شاخص وضعیت محیط زیست و بالاخره ارزش های اقتصادی اجتماعی، فرهنگی زیبایی شناختی و گردشگری می باشد تالاب آقگل که بخش بزرگی از آن در استان همدان قرار دارد یکی از مشهورترین تالاب های فصلی کویری و مهم کشور محسوب می شود این تحقیق در طی سالهای 1386 الی 1388 انجام شده است و به منظور دستیابی به اطلاعات مورد نیاز از روش اسنادی و نیز روش مشاهده ای استفاده گردید. دراین مدت ابتدا با استفاده از نقشه و تصاویر ماهواره ای موقعیت تالاب آقگل شناسایی شد سپس با استفاده از GPS و در مواردی به روش پیمایشی پیاده در کلیه فصول سال تلاش گردید تا وضعیت تالاب بطور کامل مورد مطالعه قرارگیرد دراین مطالعه همچنین به منظور ارزیابی تالاب از GIS به عنوان یک ا بزار پایه استفاده شد.

کلیدواژه ها

تالاب، تنوع زیستی ، فصلی، محیط زیست، منطقه شکار ممنوع

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.