طراحی مدل شناخت و مدیریت ریسک های نوظهور در شرکت بیمه
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: بیست و هفتمین همایش ملی بیمه و توسعه
- کد COI اختصاصی: INSDEV27_032
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 441
نویسندگان
نایب ریئس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت بیمه آسیا
رئیس اداره تبلیغات و امور فرهنگی شرکت بیمه آسیا
چکیده
سازمان ها با محیط خود در سطوح مختلف تعامل دارند و از ان تاثیر می پذیرند. حوادث یا روندهای پیش بینی نشده در محیط می تواند به سرعت منجر به پیامدهای منفی در چشم انداز مالی یک شرکت شود. "ریسک های نوظهور" که ناشی از تغییر شرایط است، به ویژه برای شرتک بیمه از اهمیت خاصی برخوردارند. تشخیص، تجزیه و تحلیل و ارزیابی به موقع این ریسک ها به بیمه گران مجال بیشتری به منظور اخذ تصمیمات مناسب، می دهد. در حال حاضر شرکت های بیمه با پاندمی جدیدی به نام COVID-۱۹ مواجه شده اند. شیوع این ویروس نه تنها به عنوان یک ریسک نوظهور در حوزه ریسک بیماری مهم می باشد، بلکه با آثار منفی گسترده ای در بخش های مختلف مالی، بیمه و ا قتصاد توام است. هدف از این پژوهش، شناسایی عوامل تاثیرگذار بر ریسک های نوظهور در یک شرتک بیمه است. روش تحقیق میدانی بوده و پرسشنامه تحقیق با استفاده از روش دلفی فازی در اختیار ۱۷ نفر از خبرگان صنعت بیمه کشور قرار گرفت. نتایج تحقیق نشان می دهد که بروز پاندمی جدید، رشد چشمگیر فناوری اطلاعات و ریسک های مالی از جمله عوامل به وجود آورنده ریسک های نوظهور در شرکت بیمه هستند. در پایان مدل مفهومی ریسک های نوظهور ارائه شده است.کلیدواژه ها
ریسک های نوظهور، ریسک های مالی، فناوری اطلاعاتمقالات مرتبط جدید
- بررسی اثرگذاری تبلیغات و بازاریابی شبکه های اجتماعی بر اعتماد به صنعت بیمه با تاکید بر رضایتمندی مشتریان
- ارائه الگوی نظارت موثر بر شبکه فروش و بررسی تاثیر آن بر رضایتمندی بیمه گذاران در صنعت بیمه
- ارزیابی بلوغ کلان داده در صنعت بیمه ، یک مطالعه طولی با تاکید بر شاخص اعتمادکاربران
- نقش نهادهای حرفه ای در افزایش اعتماد عمومی به صنعت بیمه از منظر حکمرانی
- بررسی اثر توانگری مالی، تصویر برند، شفافیت و کیفیت خدمات بر اعتماد مشتری در صنعت بیمه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.