استاندارد الزامات ایمنی تجهیزات برداشت چغندرقند و چغندر علوفه ای
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: اولین همایش ملی راهبردهای دستیابی به کشاورزی پایدار
- کد COI اختصاصی: CAAMSA01_084
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2082
نویسندگان
استادیاران،گروه مهندسی مکانیک ماشینهای کشاورزی، ،دانشگاه محقق ارد
کارشناس، اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان اردبیل، اردبیل، ای
استادیاران،گروه مهندسی مکانیک ماشینهای کشاورزی، ،دانشگاه محقق ارد
مربی گروه مهندسی مکانیک ماشینهای کشاورزی
چکیده
نقش ماشینها و ادوات کشاورزی در بهره برداری از اراضی کشور که به کشت محصولات زراعی و و باغی اختصاص دارد، اجتناب ناپذیر می باشد و عدم توجه به استانداردهای ماشینهای کشاو رزی موجبات خسارتهای عظیم تری در تخریب منابع آب و خاک، محیط زیست و علاوه بر آن کاهش کیفیت و کمیت محصولات زراعی و باغی و بازده پایین نیروی انسانی بکار گرفته شده در بخش و هدر رفتن منابع تولید و در نهایت ارزش افزوده پایین بخش و عدم رضایت مندی دست اندرکاران تولید و توسعه کشاورزی را بدنبال خواهد داشت. هدف از تدوین این استاندارد تعیین الزامات ایمنی و بررسی آنها برای طراحی و ساخت کلیه ماشینهای برداشت چغندرقند و چغندر علوفه ای از نوع کشیدنی، سوار یا خودگردان می باشد که یک یا چند عمل (برگ زنی، طوقه زنی، چغندرکنی، برداشت، تمیزکردن، انتقال، تخلیه چغندر) را انجام می دهند. استاندارد ماشینهای کشاورزی- تجهیزات برداشت چغندر قند و چغندر علوفه ای- الزامات ایمنی که پیش نویس آن توسط کمیسیونهای مربوطه تهیه و تدوین شده، در هشتاد و ششمین جلسه کمیته ملی استاندارد خودرو و نیرو محرکه مورد تایید قرارگرفت، و به استناد بند یک ماده 3 قانون اصلاح قوانین و مقررات موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران به عنوان استاندارد ملی ایران منتشر شد . در تهیه و تدوین این استاندارد سعی شده است که ضمن توجه به شرایط موجود و نیازهای جامعه، در حد امکان ب ین این استاندارد و استاندارد ملی کشورهای صنعتی و پیشرفته هماهنگی ایجاد شود. این استاندارد برای تمیز کن - بالابرهایی که بر روی توده چغندر عمل می کنند، کاربرد ندارد. به علاوه، این استاندارد انواع اطلاعات مربوط به کارکرد ایمن ماشین را که بوسیله سازنده ماشین تهیه شده است، مشخص می کند.کلیدواژه ها
استاندارد، ماشین برداشت، چغندرقند، چغندر علوفه ای، ایمنیمقالات مرتبط جدید
- بررسی راهبردهای ترویج انرژی های پاک در بین گلخانه داران استان البرز
- مطالعه اثر روش های مختلف خاک ورزی بر عملکرد و برخی صفات سه رقم عدس دیم
- Machine Vision Approach Coupled with a Hybrid EHD-Convective Dryer to Model Khalal Slices Drying Process with ANFIS
- انتخاب مناسب دور موتور و نوع سوخت از لحاظ ویژگیهای عملکردی موتورهای دیزلی با استفاده از روش های تصمیم سازی
- پتانسیل سنجی تولید زیستگاز از پسماندهای کشاورزی و فضولات دامی در شهرستان اهواز
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.