معرفی سیستم های نقشه برداری دستگاه های حفاری مکانیزه و بررسی محدودیت های آنها

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: هفتمین همایش سراسری علوم و مهندسی دفاعی سپاه
  • کد COI اختصاصی: ECDS07_040
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 485
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سجاد هادی پور

کارشناس مهندسی نقشه برداری دانشگاه امام حسین (ع)

چکیده

پیشرفت های مهندسی نقشه برداری تاثیر زیادی بر روی طراحی و اجرای تونل ها داشته است. از برنامه ریزی اولیه و یکپارچه کردنداده های ژئوتکنیکی و جغرافیایی با نقشه های توپوگرافی و تاسیسات زیربنایی گرفته تا تعیین امتداد واقعی و هدایت اجرای تونلاز وظایف مهندسی نقشه برداری می باشد. امروزه تونل سازی به روش حفاری مکانیزه در کشور افزایش یافته است. تنوع دستگاه -های حفاری مکانیزه باعث استفاده از سیستم های مختلف نقشه برداری در دستگاه های حفاری مکانیزه شده است. در این مقالهتوضیح مختصری درباره انواع مختلف در حال استفاده این سیستم ها، در کشور داده می شود. آنگاه پس از اشاره به اجزاء سیستم هاینقشه برداری، به چگونگی ارتباط آنها و نیز نحوه عملکردشان در هدایت و راهبری دستگاه حفار پرداخته می شود. در این تحقیقبرخی محدودیت های این سیستم ها بیان شده و چگونگی رفع آنها بررسی می شود. در نهایت پیشنهادهای لازم جهت رفع بسیاریاز این محدودیت ها ارائه می گردد.

کلیدواژه ها

تونل، TACS ،ZED ،VMT ،PPS ،TBM

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.