بررسی تاثیر دعا بر تربیت تمدنی اسلامی از دیدگاه قرآن
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: همایش علمی – پژوهشی فتح الفتوح (۱) با موضوع تعلیم وتربیت تمدنی
- کد COI اختصاصی: FFSC01_014
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 417
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی رشته علوم تربیتی
چکیده
دعا در حقیقت، نوعی عبادت و خشوع در برابر پروردگار متعال و اعتراف به ضعف و ناتوانی انسان است. مهم ترین فایده ی دعا، رشد و تکامل معنوی انسان می باشد . این مقاله به بررسی یکی از ابعاد تاثیرگذاری دعا؛ یعنی، بعد تربیتی آن می پردازد. بدین منظور، با بهره گیری از روش کتابخانه ای و با مراجعه به منابع معتبر اسلامی، قرآنی و روایی؛ به بررسی تاثیر دعا بر تربیت تمدنی انسان ازدیدگاه آیات قرآن پرداخته است. یافته ها حاکی از آن است که دعا و در خواست از خداوند منان بر روی قلب و عقل و جوارح انسان تاثیر خود را می گذارد و باعث می شود که انسان در چارچوبی قرار گیرد که پروردگارش برای او مشخص کرده تا بدین وسیله بتواند استعداد های بالقوه خویش را به بالفعل تبدیل کند و در نتیجه به کمال حقیقی برسد.کلیدواژه ها
دعا، تربیت، قرآن، روایات، تمدنمقالات مرتبط جدید
- فناوری های نوین در آموزش: تسهیل یادگیری یا ایجاد شکاف دیجیتالی؟
- تعارض و همگرایی توسل به اصل ضرورت نظامی در شرایط اضطراری: بازنگری حقوق بشردوستانه در درگیری های مسلحانه
- Using Renewable Energy For Sustainable Port
- حق بر حریم خصوصی در فضای مجازی با تاکید بر قوانین ایران و اروپا
- تاثیر هوش مصنوعی بر عدالت در حقوق بین الملل
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.