بررسی رابطه بین محافظه کاری و مدیریت نوشتار در شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس ملی اقتصاد ، مدیریت و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: EMAC05_115
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 303
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

راضیه ره نورد

دانشجوی دکتری گروه حسابداری واحد کاشان، دانشگاه آزاد اسلامی کاشان ایران

زهرا افشار تبریزی

چکیده

ما بررسی می کنیم که آیا محافظه کاری حسابداری، که مشخص شده است در محدود کردن فرصت طلبی مدیریت در سایر تنظیمات، موثر است ما فرض می کنیم که محافظه کاری، مدیران را دشوار می کند تا به طور فرصت طلبانه اخبار بد را خنثی کنند وخبرهای خوب را هنگام بحث درباره عملکرد فعلی بزرگنمایی کنند. هدف تحقیق حاضر بررسی رابطه محافظه کاری با مدیریت نوشتاری است قلمرو زمانی تحقیق سال های ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۸ است. برای ازمون فرضیات تحقیق از همبستگی، تحلیل رگرسیون خطی چندگانه و تحلیل رگرسیون لجستیک استفاده شده است. یافته های تحقیق نشان می دهد محافظه کاری شرطی با مدیریت نوشتار رابطه معناداری وجود دارد و محافظه کاری غیر شرطی با مدیریت نوشتاری رابطه معناداری وجود ندارد همچنین رابطه بین محافظه کاری شرطی و غیر شرطی با مدیریت نوشتار در شرایط مدیریت نوشتار بالا نسبت به مدیریت نوشتار پایین تفاوت معناداری وجود دارد. انتظار می رود مدیریت نوشتار و محافظه کاری بصورت همزمان بوسیله شرکت ها استفاده شوند.

کلیدواژه ها

مدیریت نوشتاری، محافظه کاری حسابداری ، محافظه کاری شرطی، محافظه کاری غیر شرطی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.