طراحی وآزمون مدلی برای پارادایم مدیریت اسلامی براساس منابع دینی بارویکرد پدیدارشناسی

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: ششمین کنفرانس ملی علوم انسانی و مطالعات مدیریت
  • کد COI اختصاصی: SPCONF06_0048
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 286
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مجید ایرانشاهی

دانشجوی دکتری مدیریت منابع انسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان

محمدرضا دلوی

دانشیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان

چکیده

علوم انسانی به عنوان هدایت کننده فضای یک جامعه در رشته ها و جهت های متفاوت می باشد و مدیریت به عنوان یکی از مهمترین و موثرترین رشته های علوم انسانی می باشد که نحوه مدیریت بر سازمان ها و ارگان ها و نهادهای هر کشور را معین می نماید که این نحوه از پارادایم حاکم بر مدیریت ناشی میگردد و بر عملکرد ان در سازمان ها تاثیر می گذارد.در وضعیت کنونی کشور بسیاری از مدل هاو پارادایم های مطرح شده در سطح کشور از منظرهای متفاوت با فضای کشور مطابقت ندارد. همین موضوع ورود جدی پژوهشگران حوزه مدیریت را امری ضروری بشمار می رود. ارائه مدل های ایرانی اسلامی بویژه در حوزه مدیریت در سطح کلان جامع راهگشا باشد. هدف از این پزوهش این است که آیا مدیریت اسلامی پارادایم است یاخیر؟ در این پژوهش برآنیم تا از موضع برحق مدیریت اسلامی در میان ۶ پارادایم اثبات گرایی، تفسیری، تئوری انتقادی، فمینیست، پست مدرنیسم، تئوری آشوب دفاع شود. نگارش با استفاده از روش پدیدارشناسی و با استفاده مطالعات اسنادی از منابع دینی به ارائه مدل برای پارادایم مدیریت اسلامی و تبیین جایگاه آن در مدل بورل و مورگان می پردازیم. در واقع هدف از پژوهش ورود مدیریت اسلامی به عنوان یک پارادایم در قالب پارادایم های سطح جهان می باشد و مشخص کردن جایگاه پارادایم مدیریت اسلامی در چهارچوب مدل جهانی و معروف بورل و مورگان است.

کلیدواژه ها

مدیریت اسلامی، پارادایم، مدل پارادایم مدیریت اسلامی، بوریل و مورگان، پارادایم مدیریت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.