تشخیص حالت جزیرهای در شبکه های توزیع نامتعادل دارای منابع تولید پراکنده سنکرون با استفاده از روش تغییرات دامنه ولتاژ
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی توسعه فناوری در مهندسی برق ایران
- کد COI اختصاصی: ECMCONF05_001
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1218
نویسندگان
دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر، دانشگاه علوم وفنون مازندران، بابل، ایران
چکیده
امروزه با توجه به نیاز روز افزون به انرژی الکتریکی به عنوان یک انرژی پاک، موضوع تجدید ساختار و استفاده از انرژی های تجدیدپذیر، بحث تولیدات پراکنده DG بسیا ر مورد توجه قرار گرفته است. در کنا ر منافع استفاده از تولیدات پراکنده، مانند کاهش هزینه انرژی، بهبود پروفایل ولتاژ، بهبود کیفیت توان و قابلیت اطمینان نمی توان از مشکلاتی که به واسطه نصب تولید پراکنده در سیستم به وجود می آید چشم پوشی نمود. یکی از پدیده هایی که همواره با نصب تولیدات پراکنده در شبکه توزیع با آن مواجه هستیم، جزیره ای شدن منبع تولید پراکنده است. ازآنجا که جزیرهای شدن، اثرات منفیدر حفاظت و عملکرد سیستم توزیع دارد، ایجاد جزیره باید بطور موثری تشخیص داده شده و در چنین حالتی واحد تولید پراکنده ازسیستم توزیع جدا گردد. روش های بسیاری جهت تشخی صحالت جزیره ای شبکه پیشنهاد گردیده که در همه آنها شبکه به صورت متعادل فرض شده است. به همین دلیل، در این مقاله سیستم آزمون مورد مطالعه، شبکه ای نامتعادل بوده که تشخیص حالت جزیره ای در این شرایط بسیار مهم و در عین حال پیچیده خواهد بود. مدلسازی شبکه ۱۳ شینه استاندارد IEEE به عنوان سیستم آزمون در نرم افزار MATLAB/Simulink انجام گرفته است. سپس جایابی منابع تولیدات پراکنده با هدف حداقل نمودن تلفات و بهبود پروفیل ولتاژ به روش مستقیم انجام گرفته و بعد از نصب DG، با استفاده از روش تغییرات دامنه ی ولتاژ، کارکرد جزیره ای سیستم تشخیص داده می شود. جهت اعمال این روش، تفاوت های ایجاد شده در مشخصات سیستم در دوحالت عملکرد عادی و جزیره ای DG مد نظر قرار گرفته است. نتایج حاصله، عملکرد مناسب این روش را بطور مطلوب نشان می دهدکلیدواژه ها
پخش بار نامتعادل، تولیدات پراکنده، جزیره الکتریکی، ژنراتور سنکرون، شبکه توزیعمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.