مروری بر تاثیر پوشش های خوراکی و روش های مختلف بر مهار قهوه ای شدن قارچ دکمه ای
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: ششمین همایش بین المللی مهندسی کشاورزی و محیط زیست با رویکرد توسعه پایدار
- کد COI اختصاصی: AGRISD06_086
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 449
نویسندگان
موسسه غیرانتفاعی مهر آیین، بندرانزلی
موسسه غیرانتفاعی مهر آیین، بندرانزلی
چکیده
قهوه ای شدن قارچ دکمه ای (Agaricus bispourus) یکی از پدیده های طبیعی است که به دلیل عدم وجودکوتیکول، فعالیت های آنزیمی و سرعت تنفس بالا هر قارچ اتفاق می افتد و در این راستا پژوهشگران در صدداین برآمده اند تا با مطالعه بر روی روش های گوناگون بر حفظ کیفیت و مشتری پسندی در سطح عرضهبی افزایند. در این مقاله مروری تعدادی از روش های ممانعت از قهوه ای شدن آنزیمی هر قارچ های خوراکیشامل: تاثیر صمغ کتیرا همراه با پوشش مرزه خوزستانی، عصاره پوست سبز پسته، درمان قارچ با آرگونتحت فشار و امواج صوتی اولتراسوند، ۴ متوکسی اسید سینامیک، بسته بندی نانو کامپوزیت همراه با جواصلاح شده در درجه حرارت پایین، اثر پوشش آلژینات تحت یک فضای اکسیژن اصلاح شده، اثر دی اکسیدکربن بالا هر بسدته بندی ظروف پلی اتیلنی، تاثیر شستشو با اسید سیتریک و بسته بندی هر اتمسفر اصلاحشده و میزان اثربخشی آنها بررسی می گردد.کلیدواژه ها
قارچ دکمه ای، قهوه ای شدن، ماندگاری، فعالیت آنزیمیمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.