اثر عصاره و پودر مالت بر خواص فیزیکوشیمیایی و رئولوژی پنیر (بافت پنیر)

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: ششمین همایش بین المللی مهندسی کشاورزی و محیط زیست با رویکرد توسعه پایدار
  • کد COI اختصاصی: AGRISD06_084
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 590
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

بهناز نقشبندی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، دانشکده علوم زیستی، گروه صنایع غذایی، تهران

چکیده

پودر و عصاره مالت فرآوردهایی با ارزش تغذیه ای بالا هستند که از دانه ی جوی جوانه زده به دست می آیند. در این فرآیند، جویمخصوص مالت سازی تحت شرایط مناسب جوانه زده و بعد از مدت زمان مشخصی از آن عصاره تهیه می کنند و یا آن را خشک کرده و ازآن پودر تهیه می کنند. عصاره و پودر مالت به علت دارا بودن قدرت دیاستیک و ویژگی های آنزیمی بالا، سرشار بودن از قندهای قابل تخمیربا قابلیت تجزیه و جذب سریع، عطر و طعم و قدرت طعم دهندگی آن و نیز ارزش تغذیه ای بالا موارد استفاده زیادی دارند. با توجه به کمبودمواد غذایی با ارزش تغذیه ای بالا و سوء تغذیه در جامعه، لازم است تا مواد غذایی تولیدی تا حد امکان به صورت غنی شده و کامل به جامعهعرضه گردد. در پژوهش پیشرو، غنی سازی پنیر UF با عصاره مالت و تاثیر آن بر ویژگی های بافتی محصول مورد بررسی قرار گرفته است.

کلیدواژه ها

پنیر، عصاره مالت، ویژگی های بافتی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.